Producten 1-40 van 164

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren
 1. hestra-women's-fall-line
  HESTRA WOMEN'S FALL LINE black
  € 129.95 € 110,46
 2. hestra-omni-black
  HESTRA OMNI black
  € 119.95 € 101,96
 3. reusch-loredana-black
  REUSCH LOREDANA black
  € 49.95 € 34,97
 4. Bogner jerry
  BOGNER JERRY black
  € 119.95 € 71,97
 5. leki progressive tune black
  LEKI PROGRESSIVE TUNE Black
  € 129.95 € 90,97
 6. leki griffin s black leather black
  LEKI GRIFFIN S LADY black
  € 129.95 € 90,97
 7. reusch corey black
  REUSCH COREY Black
  € 69.95 € 48,97
 8. goldbergh hilja mittens
  GOLDBERGH HILJA MITTENS Lava
  € 119.00 € 71,40
 9. LEVEL SUBURBAN Gold
  LEVEL SUBURBAN Gold
  € 64.95 € 38,97
 10. level mustang black
  LEVEL MUSTANG black
  € 129.95 € 77,97
 11. leki fiona s black
  LEKI FIONA S LADY MITT black
  € 139.95 € 97,97
 12. REUSCH HEATING PAD
  REUSCH HEATING PADS
  Normale prijs € 1,99
  30% korting
  Speciale prijs € 1,39

Producten 1-40 van 164

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Ski handschoenen kopen

Wie wintersport zegt, zegt meteen ook sneeuw. Om warm te blijven in dit witte, koude winterlandschap is je kledij van essentieel belang. Bij Baumsport.nl kan je elk kledingitem voor je wintersportoutfit vinden in de webshop of in de winkel. Zo ook ski handschoenen. Je handen krijgen het snel koud wanneer ze niet goed beschermd worden. Een degelijke ski handschoen kan dus niet ontbreken. Gelukkig verkopen wij bij Baumsport.nl een groot aanbod aan ski handschoenen. Zo vind jij altijd de juiste handschoenen voor jouw handen! 

Kies de ski handschoen die bij jou past

In onze shop bieden we verschillende types ski handschoenen aan. Zo vind je er de vingerhandschoen, maar ook de liner, de tri finger en wanten. Elke soort handschoenen heeft zijn eigenschappen. De vingerhandschoen is de meest voorkomende handschoen waarbij alle vingers apart van elkaar zitten. Zo kan je je skistokken, of eender welk item, nog steeds goed vastpakken. Bij wanten zit de duim apart, maar de rest van je vingers samen. Hierdoor is het soms wat moeilijker om grip op de dingen te krijgen. Bij de tri finger worden je vingers opgedeeld in, zoals de naam al zegt, drie delen. Je duim en wijsvinger zitten bij deze handschoen allebei volledig gescheiden. Je middelvinger, ringvinger en pink zitten samen. Zo heb je meer controle over je handelingen dan bij de wanten. Liners dienen dan weer voornamelijk als onderlaag om vervolgens je ski handschoenen over aan te doen. Welk type handschoen je ook zoekt, bij Baumsport.nl vind je de ideale handschoen van jouw favoriete merk. 

Wij bieden het volgende aan:

Het nut van een goede ski handschoen

Voor je nieuwe ski handschoenen koopt, is het handig om te weten hoe een handschoen nu precies functioneert. Het is namelijk niet de handschoen die warmte geeft, maar wel je lichaamstemperatuur die de handschoen opwarmt. Eens je ski handschoenen warm zijn, moeten ze natuurlijk de warmte nog behouden. Daarom mogen je handschoenen niet te groot zijn, want dan komt de koude gemakkelijker binnen. Ook moeten ze goed ademen zodat er geen vocht langs de binnenkant blijft hangen, waardoor je snel weer zal afkoelen. Warmte wordt veel sneller gecreëerd wanneer je vingers samen zitten dan wanneer ze gescheiden zijn. In het geval van wanten of tri finger handschoenen zullen je vingers elkaar warmte geven omdat ze elkaar raken, wat bij de vingerhandschoen niet gebeurt. Liners zijn voornamelijk bedoeld om laagjes te creëren. Kleding in laagjes dragen, houdt namelijk beter warm dan slechts een enkele laag van kleding. Wanneer je bij Baumsport.nl ski handschoenen koopt, dan koop je producten van een hoge kwaliteit. Dit verzekert warme, comfortabele wintersportkleding voor elke klant. 

Ski handschoenen kopen

Een goede ski ervaring blijft hangen. Mede dankzij een goede, degelijke outfit wordt jouw trip dan ook een waar succes. Het ruime assortiment aan kwaliteitsvolle producten en de snelle levering maken echter ook van je winkelervaring bij Baumsport.nl een succes. Zo kan jij extra van je tijd op de piste genieten en dit met de perfecte outfit, die voldoet aan al jouw noden!

Inspiratie