Snowboard bindingen

Snowboard bindingen

In onze shop vind je een ruime keuze aan snowboard bindingen voor zowel dames, heren als kinderen. Je kan bij ons terecht voor bindingen in diverse kleuren, stijlen en van diverse merken.

33 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

33 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Snowboard bindingen kopen

Bij ons vind je een ruime keuze aan snowboard bindingen. We hebben in onze shop onder andere bindingen van de volgende merken:

Bij het kopen van snowboard bindingen zijn er een aantal dingen om op te letten. Zo is het belangrijk om eerst te kijken welke binding er op jouw snowboard past. Daarnaast is het belangrijk om de juiste maat te kopen. Te grote of te kleine bindingen kunnen van invloed zijn op je snowboard prestaties. 

Wij verkopen 2 soorten snowboard bindingen: 

  • Disc binding. (voor alle boards)


De Disc binding bindingen kunnen op alle reguliere boards worden gemonteerd. Deze bindingen worden gemonteerd door middel van een disk welke wordt vastgezet in de schroefgaten welke aanwezig zijn op het bovenblad van je board. Hierop kan je makkelijk je bindingen vastklikken waardoor je ze er snel op kan zetten. 
Dit systeem is ook verkrijgbaar voor Burton snowboards met een channel systeem. Hiervoor is echter wel een adapter Multi disk vereist. 

  • Est-binding (alleen voor Burton channel boards)


Snowboard bindingen met het EST Systeem zijn alleen geschikt voor de channel boards van Burton. Deze bindingen worden via een kanaal in het bovenste blad van je snowboard gemonteerd. Dit kanaal is als het ware uitgehakt uit het bovenblad van je snowboard. Het voordeel van dit systeem is dat je sneller en makkelijker je bindingen af kan stellen in afstand en in hoek dan met het Disc binding systeem. 

Naast het verschil in bevestigingssystemen van de bindingen aan je snowboard is er nog een verschil in bindingen. dit heeft te maken met hoe je voet vast zit in de bindingen. er zijn 5 soorten: strap, hybride, step-on bindingen, plate bindingen en de baseless bindingen. In onze webshop kan je terecht voor een ruime keuze aan step-on en de strap bindingen. 

Welke maat snowboard bindingen kopen?

Naast het kiezen uit de juiste soort binding is het ook belangrijk om de juiste maat te kopen. Bindingen worden doorgaans verkocht in 3 verschillende maten. Dit zijn de maten S, M. L. maar hoe weet je welke maat je nodig hebt? 

Net als bij schoenen varieert de maat van de bindingen, per merk licht van elkaar. Bij ons in de webshop hebben we daarom deze keuze wat makkelijker voor je gemaakt. In ons keuze menu kan je kiezen welke schoenmaat je hebt zodat je de juiste snowboard bindingen kan kopen. Let er hierbij wel op dat je de maat van je snowboardschoen pakt. Deze kan namelijk iets afwijken van je normale schoenmaat in verband met de dikkere skisokken die erin gaan. 

Beste service voor snowboard bindingen

Wil je snowboard bindingen kopen? Bij Baumsport.nl ben je op het goede adres. Kijk bij ons voor een ruim assortiment aan wintersportartikelen, een Snelle levering en Hoge kwaliteit. Wij bieden de beste service. Kom ook eens langs bij ons in de winkel. Naast bindingen hebben wij ook een ruim assortiment aan wintersportkleding, snowboards, ski's en alle benodigdheden voor vele andere sporten.

 

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.