Snowboard Waxen & slijpen

Snowboard Waxen en Slijpen

Voor de echte snowboardfanaat is het belangrijk dat zijn snowboard regelmatig goed onderhouden wordt. Dit is zo belangrijk omdat het materiaal anders kwetsbaar wordt om nog te gebruiken. Regelmatig je snowboard in de snowboard wax zetten, houdt het materiaal zeker en vast soepel en klaar voor het nieuwe wintersportseizoen. Een snowboard onderhouden is niet zo moeilijk als je wat handig bent met het juiste materiaal.

Producten 1-40 van 62

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-40 van 62

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Snowboard wax kopen

Je snowboard regelmatig waxen is een must om je materiaal in orde en soepel te houden voor het komende wintersportseizoen. Om de zoveel weken check je het best even of je snowboard nog niet droog aanvoelt. In het geval van dat het inderdaad droog aanvoelt moet je snowboard wax kopen om het te waxen zodat het weer soepel wordt. Welke wax je dient te gebruiken, kan je bij ons, baumsport.nl terugvinden. Je vindt er snowboard wax in alle soorten en merken, alsook hoe je deze het beste kan gebruiken. 

Snowboard wax kopen en gebruiken

De snowboard wax gebruik je door deze te verwarmen met een speciaal waxijzer. Je laat deze dan op je snowboard druipen en je behandelt de wax met het waxijzer met een cirkelbeweging van boven naar onder. Dit kan je een paar keer herhalen. De overtollige wax kan je verwijderen met een schraper. Deze accessoires vind je ook terug in onze winkel. 

Snowboard waxen en slijpen

Het Snowboard slijpen voor je op wintersport vertrekt is ook een heel delicaat werkje waar je heel veel geduld moet voor hebben als je er aan begint. Eerst even checken of het nodig is om je snowboard te slijpen. Dit kan je door met je vingernagel even over de kant van je snowboard te voelen. Krijg je kartels in je nagel dan is het tijd om je snowboard even bij te slijpen. Gewoon even met een slijper over de kanten van je snowboard heen gaan en bijslijpen. Nadien nog even checken met je nagel of alles zo glad mogelijk is en je bent klaar om door de sneeuw te klieven.

 

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.