33 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

33 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

De Smith collectie bij Baumsport

In 1965 ontwikkelde Dr. Bob Smith, een orthodontist en originele ski-fantaat, de eerste verzegelde thermische lens en ademende schuimbril zodat hij nog een paar keer poeder kon lopen op dagen dat iedereen naar binnen moest. Al meer dan 50 jaar pioniert SMITH met geavanceerde producten om meer plezier buiten de deur te hebben, door innovaties te creëren die geweldige, en knutseluitrusting versterken waar elk detail een verschil maakt. De enorme geschiedenis van Smith productinnovatie heeft gevormd wie ze vandaag als merk zijn. SMITH bracht eerst een revolutie teweeg in de buitenbeleving door de introductie van het eerste verwisselbare lenssysteem voor zonnebrillen en sneeuwbrillen en bracht daarna snel condensatievrije briltechnologie naar het volgende niveau met de lancering van twee nieuwe ventilatiesystemen voor naadloze integratie van bril / helm. In de komende jaren ontwikkelde SMITH 's werelds grootste milieuvriendelijke zonnebrillen collectie ter wereld.

Onlangs hebben ze de meest wetenschappelijk geavanceerde gepolariseerde lens technologie ontwikkeld, ChromaPop ™, terwijl we tegelijkertijd een dramatisch nieuwe benadering voor ventilatie en bescherming in sneeuw- en fietshelmen hebben gecreëerd door het gebruik van Aerocore ™ -technologie. SMITH neemt 50 jaar erfgoed mee voor de komende 50 jaar innovatie en is toegewijd aan het maken van producten die sensatiezoekers en moderne ontdekkingsreizigers authentiek empowerment bieden in sneeuw, fietsen, vissen, surfen, topprestaties buitenavontuur en meer. Van zand tot sneeuw, SMITH blijft een schone stijl combineren in producten die zijn afgestemd op spannende ervaringen, met behoud van een inclusieve en levendige persoonlijkheid. Voor ons draait het allemaal om vrienden op poederdagen. De ervaring is alles. Hier is een geweldige tijd voor de komende 50 jaar. Over Smith: Smith, afkomstig uit Sun Valley, Idaho, werd in 1965 opgericht met de uitvinding van de eerste sneeuwbril met een verzegelde thermische lens en ademend ventilatieschuim. Met 50 jaar innovatie en ontwerpervaring is Smith tegenwoordig algemeen bekend als een marktleider die pioniert in geavanceerde brillen en helmen die dynamische technologieën, geoptimaliseerde prestaties en strakke styling bevatten om plezier buiten de muren te voeden. Smith streeft naar opwindende ervaringen in sneeuw, surfen, fietsen, vissen en topprestaties in de buitenlucht met een uitgebreide collectie die een moderne stijl en levendige persoonlijkheid uitstraalt. Voor Smith is de ervaring alles.

Smith helmen

Ventilatie

Aerocore-constructie met Koroyd Stoere, lichtgewicht en onopvallende hybride schaal Ventilatie met dubbele regulator, Dit systeem zit op de Quantum en de Vantage helmen van smith. Op de Level en de Liberty zit het zelfde systeem alleen is dit met een enkele regulator.

Constructie

De constructie van de helmen kan op drie verschillende manieren, Hybrid Shell Construction, In-Mold Shell Construction en de Bombshell

Smith's hybride shellpconstructie combineert afzonderlijke lichtgewicht en duurzame schelpen om een geheel nieuwe categorie helmen te creëren. Door onze stoere ABS-bombconstructie met vlieggewicht in-mold technologie te fuseren, optimaliseert onze hybride shellconstructie de gunstige eigenschappen van elk materiaal in dit revolutionaire proces. Het resultaat is een modern ontwerp dat zorgt voor een lichtgewicht, low profile, perfect passende helm. De hybride shell constructie zorgt ook voor een schoon, glad bovenoppervlak door de low profile Regulator te laten functioneren met minder massa en volume.

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.