Orlebar Brown

Producten 1-40 van 50

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren
 1. orlebar brown bulldog pewter
  ORLEBAR BROWN BULLDOG pewter
  € 175.00 € 105,00
 2. ORLEBAR BROWN MORTON DENIM
  ORLEBAR BROWN MORTON DENIM
  € 210.00 € 125,00
 3. ORLEBAR BROWN KARSON NAVY
  ORLEBAR BROWN KARSON NAVY
  € 210.00 € 105,00
 4. ORLEBAR BROWN RUSHTON NAVY
  ORLEBAR BROWN RUSHTON NAVY
  € 235.00 € 117,50
 5. ORLEBAR BROWN SETTER STORM
  ORLEBAR BROWN SETTER STORM
  € 175.00 € 105,00
 6. ORLEBAR BROWN BULLDOG CAMELLIA
  ORLEBAR BROWN BULLDOG CAMELLIA
  € 175.00 € 105,00
 7. ORLEBAR BROWN THEMIS
  ORLEBAR BROWN THEMIS
  € 215.00 € 129,00
 8. ORLEBAR BULLDOG STORM
  ORLEBAR BULLDOG STORM
  € 175.00 € 105,00
 9. ORLEBAR BULLDOG CHAMBRAY
  ORLEBAR BULLDOG CHAMBRAY
  € 195.00 € 117,00

Producten 1-40 van 50

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Baum sport heeft een grote collectie Orlebar Brown. Orlebar Brown Is een Brits kleding merk dat zich heeft gespecialiseerd in Orlebar Brown zwemshorts heren. De bedenker en oprichter van het bedrijf Orlebar brown is Adam Brown en Julia Simpson-Orlebar. Adam Brown zag een gat in de markt voor slim fit zwemkleding. Simmons & Simmons heeft Orlebar brown en enkele aandeelhouders geadviseerd bij de verkoop van haar merk van Luxe zwemkleding aan Chanel.  Een Britse dochteronderneming van de vooraanstaande in Parijs gevestigde modegroep heeft op 25 september al haar aandelen verworven in Orlebar Brown limited.

Dit merk is in het jaar 2007 gelanceerd en staat bekend om de Orlebar Brown zwembroek setter heren. James bond komt hiermee uit het water in de film Skyfall en draagt het model Setter. De Setter is de kortere variant van de Bulldog. Deze zwemshorts zijn sneldrogend en kan niet alleen gedragen worden als zwembroek maar ook als casual short. De Bulldog heeft een slim fit pasvorm en staat bekend om de 2 aansluiting riempjes aan de zijkant van de broek.

Orlebar Brown heeft ook bekende merk ambassadeurs zoals de F1 coureur Daniel Ricciardo. Ook dragen bekende filmsterren en bekende sporters dit bekende beachwear merk zoals Leonardo DiCaprio, Jay-Z , Roger Federer, Tom Brady. Naast de CEO Paul Donoghue zal Adam Brown leiding blijven geven als Creative director. Orlebar Brown zal onder de grotere paraplu zitten van het merk Chanel bestaande luxueuze merk aanvullen met assortiment van Chanel voor dames Eres.

Baum sport heeft een grote collectie van Orlebar Brown heren. Wij hebben niet alleen de bekende zwemshorts op voorraad maar ook de Orlebar brown Polo heren of het bekende heren linnen overhemd de Orlebar Brown Morton. Naast de Polo's verkoopt Baum sport ook de Orlebar brown T-shirts heren de OB-T. Nieuw in de collectie is de Bulldog sport collectie. Deze zwemshorts zijn sneller droog dan de normale Bulldog. In deze broek zit meer nylon in verwerkt zodat deze sneldrogend en er soepel aansluit.

Zo is er een grote collectie te krijgen van de exclusieve Resortwear van Orlebar Brown. Wilt u de collectie live bekijken dan kunt u onze winkel bezoeken in Hengelo aan de Smutsstraat 12.

Inspiratie