Jones snowboards

Jones Snowboards: Glijd op de witte hellingen in stijl en plezier

Koop Jones Snowboards en snowboard als een professional. Glij met gemak over de witte hellingen.

13 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

De ultieme en belangrijkste snowboard tool is een snowboard en de beste snowboard is Jones snowboards. Bijna iedereen die je ziet, het uitvoeren van ongelooflijke stunts en verbazingwekkende sprongen maakt gebruik van Jones boards. Als je wilt bewijzen, bevestig dan de naam geschreven op hun snowboard en als je een enorme 'Jones' vindt, dan is het waar. Dit bedrijf produceert al jaren snowboards en heeft succes behaald door eenvoudig geweldige snowboards uit te vinden. Jones snowboards kopen bij ons en geniet van elke centimeter van de hellingen. 

Waarom Jones snowboard? 

Er zijn miljoenen redenen waarom je Jones nodig hebt. Dit zijn dezelfde redenen waarom professionele snowboarders vaak vasthouden aan dit bekroonde merk. Als je wilt weten wat dit merk zo geweldig maakt, kom dan naar ons toe en koop je eigen jones board. Hieronder zijn enkele van de functies die ervoor zorgen ze altijd bovenaan de hitlijsten staan. 

Ze zijn erg taai en duurzaam

Het Jones boards hardhout is behandeld om een zeer stevig snowboard te produceren dat bestand is tegen de impact van het raken van rotsen en rails. Ze hebben een geweldige hardhouten bamboo stinger technologie die het duurzaam en moeilijk te breken maakt. Ze zijn ook ingeklemd met glasvezellaminaat om het bord soepel door de sneeuw te laten glijden. Met dergelijke technologie kun je alleen verwachten dat je een geweldige tijd zult hebben tijdens het gebruik van Jones boards. 

Jones boards zijn erg licht

Zoveel mensen die jones snowboards kopen, geven de voorkeur aan hun gewicht. Deze snowboards zijn erg licht. Dit is een van de functies om op te letten als je een geweldig snowboard wilt waarmee je probleemloos stunts kunt uitvoeren. Het lichte gewicht houdt je ook drijvend op dikke sneeuw terwijl je door obstakels manoeuvreert. jones snowboards kopen en voeg dit unieke bord toe aan je verzameling. 

Geweldig bovenvel

Koop jones snowboard bij ons en krijg het beste bovenvel als geen ander. Jones boards hebben een bovenvel dat is gemaakt van eco-plastic. Dit maakt het krasbestendig, water en sneeuwafstotend en het allerbelangrijkste is het ultralicht. Met jones snowboard haal je het beste van het beste. Deze functies zijn enkele van de weinige die Jones snowboard heeft. Ze komen ook met een brede verzameling afbeeldingen die u vrij kunt kiezen. De enige manier om van al deze geweldige dingen te genieten, is door jones snowboard te kopen voor jouw expedities op de witte hellingen.

Bekijk ook andere snowboardmerken als

Inspiratie