Hestra

Handschoenen van Hestra

Hestra is een merk waar je wellicht wel eens van gehoord hebt. Hestra is een merk die specifiek op handschoenen gericht is. Hestra handschoenen zijn er voor iedereen, wij verkopen in onze winkel Hestra handschoenen voor dames, Hestra handschoenen voor heren en Hestra kinderhandschoenen.

Producten 1-40 van 99

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren
  1. HESTRA OMNI MITT ORANGE
    HESTRA OMNI MITT ORANGE
    € 119.00 € 95,20

Producten 1-40 van 99

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

De kwaliteit van Hestra Handschoenen

Alle Hestra handschoenen zijn van leer. Zo weet je zeker dat je een goede kwaliteit handschoenen koopt. Hestra is opgericht in 1936 en komt van oorsprong uit het Verenigd koninkrijk. Deze handschoenen staan al decennia lang bekend om de kwaliteit en lange levensduur. Al miljoenen mensen ervaren hoe goed de Hestra handschoenen zitten. Overweeg je om Hestra handschoenen aan te schaffen, aarzel dan niet om langs te komen in onze winkel. Wij helpen je graag met passen en het geven van adviezen. Zo wordt Hestra handschoenen kopen net iets makkelijker voor je. 

Waarom Hestra handschoenen?

Als je besluit Hestra handschoenen te kopen zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Ten eerste moet je natuurlijk de goede maat Hestra handschoenen kopen. Bij Hestra handschoenen voor dames is onder andere rekening gehouden met de smallere vingers en de kleinere handomvang. Bij Hestra handschoenen voor heren is juist rekening gehouden met bredere vingers en een grotere maat handschoen. Bij de Hestra kinderhandschoenen is rekening gehouden met een stevige kwaliteit zodat de kinderen gerust kunnen ravotten in de sneeuw. Er is dus met de fabricage rekening mee gehouden dat kinderhandschoenen het extra te verduren krijgen tijdens gebruik. Ook bij de kinderhandschoenen ben je dus verzekerd van een lange levensduur. Zoals al gezegd zijn Hestra handschoenen van leer gemaakt, ten eerste zorgen de Hestra handschoenen van leer ervoor dat je handen goed warm blijven. Zweet wordt op de juiste wijze afgevoerd en opgenomen in de handschoen, de handschoen heeft een sneldrogende functie die er voor zorgt dat je handen altijd warm en droog blijven. Ten slotte zijn Hestra handschoenen van leer gemaakt omdat deze stof garant staat voor een goede kwaliteit en levensduur.  Daarnaast is het belangrijk dat de handschoenen een goede bescherming aan de handen en polsen geven. Hestra handschoenen zijn tijdens de fabricage getest op duurzaamheid, kwaliteit en stevigheid. Dus in het kort:

  • Stevige kwaliteit
  • Lange levensduur
  • Zweetafvoer
  • Goede bescherming

Hestra handschoenen voor iedereen!

Zowel de Hestra handschoenen voor dames, als de Hestra handschoenen voor heren beschikken over een beschermlaag in de handschoenen die de handen en polsen bij een val beschermt. Bij de Hestra kinderhandschoenen is er een dubbele beschermlaag in de handschoenen verwerkt bij de handen en polsen. Kinderen spelen veel en leren skiën door vallen en opstaan. Hestra heeft bij het ontwerp en fabricage rekening gehouden met de kinderhanden die volop in ontwikkeling zijn en extra bescherming nodig hebben. Hestra kinderhandschoenen zijn mede om die reden een waardevolle aankoop. 

De beste grip met handschoenen van Hestra

Ten slotte is het belangrijk om met de handschoenen genoeg grip te hebben op je skistokken, om goed te kunnen skiën. Hestra handschoenen zijn zodanig gemaakt dat de stof niet kan glijden. Zowel voor de Hestra handschoenen voor dames als de Hestra handschoenen voor heren is er een anti slip laag in de handschoenen verwerkt. Deze is overigens ook verwerkt in de kinderhandschoenen, zodat ook de jonge serieuze skiërs de skistokken goed blijven vasthouden. 

Waarom zou je nu nog twijfelen om Hestra handschoenen te kopen? Wij zien je graag terug in onze winkel.

Inspiratie