3 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Snowboard handschoenen kopen

Op zoek naar goede snowboard handschoenen? Dan ben je bij Baumsport aan het juiste adres. In de webshop vind je een grote collectie handschoenen en wanten voor heren, dames en kinderen. Nooit meer koude handen tijdens de wintersport.

Naast snowboard handschoenen hebben we uiteraard een grote collectie snowboardkleding:

Wat is warmer? Snowboard handschoen of wanten?

Vaak krijgen we de vraag; Wat is nu warmer? Snowboardhandschoenen of wanten? Over het algemeen zijn wanten warmer dan handschoenen. Uitgaande dat je de vergelijking maat tussen twee handschoenen / wanten van dezelfde kwaliteit.

Snowboard wanten zijn iets warmer dan handschoenen omdat je vinger bij elkaar zitten. Daarnaast zit er meer lucht in de want en laat lucht nu heel goed isoleren!

Meestal wordt de keuze gemaakt aan de hand van persoonlijke voorkeur. Met een vingerhandschoen heb je net wat meer grip om dingen vast te pakken. 

Snowboard handschoenen met bescherming.

Niet alle snowboardhandschoenen zijn voorzien van polsbescherming. Ben je op zoek naar de beste snowboard handschoen met bescherming? Kijk dan naar de handschoenen van het merk Level. Deze zijn oersterk en bieden de beste protectie. Ook is het mogelijk om lossen polsbeschermers in je handschoen te dragen. Houdt dan wel rekening mee dat je voldoende ruimte over houdt tijdens het passen of uitkiezen van een lekker warme snowboard handschoen.

Verschil snowboard handschoen en ski handschoen

De grootste verschillen tussen een snowboard handschoen en een ski handschoen zitten in de materialen en de grote machete. Natuurlijk kan je prima snowboarden met een skihandschoen. Echter zijn de meeste snowboard handschoenen en wanten voorzien van een langere machete. Deze zorgt ervoor dat er geen snaar binnen komt terwijl je met je handen in de sneeuw zit. Het blijft natuurlijk een feit dat snowboarders meer met hun handen in de sneeuw zitten dan skiërs.

Ook zijn de vingertoppen extra verstevigd om vroegtijdige slijtage te voorkomen.

Waterdichte snowboard handschoenen

Het mag voor zich spreken dat een snowboardhandschoen of want goed waterdicht moet zijn. Ook al is de handschoen super warm maar, als het materiaal niet waterdicht is zal je alsnog koude handen en vingers krijgen.

Op zoek naar de beste snowboard handschoen? Kies dan voor een handschoen die is voorzien van Gore-tex. Deze zijn 100% waterdicht en goed ademend zodat de handschoenen aan de binnenkant ook droog blijven.

Grote collectie snowboard handschoenen

Baumsport heeft voor je een grote collectie snowboard handschoenen samengesteld van Burton en Level. Burton is natuurlijk bekend van de snowboards, bindingen en boots. Level is een echt handschoenen merk. Ze staan bekend om de pasvorm en dat ze super sterk zijn!

 

 

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.