Hanwag

8 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Hanwag wandelschoenen bij Baumsport

Hanwag wandelschoenen bestaat al bijna 100 jaar! En dat is natuurlijk niet voor niks, Hanwag schoenen zijn al die jaren al toonaangevend in het wandelen en bergbeklimmen!

Vanaf 1921 tot heden produceerd Hanwag wandelschoenen en staat Hanwag voor traditioneel Beiers handwerk in combinatie met technische expertise en continue innovatie. Sinds de oprichting van het merk Hanwag wordt er in de plaats Vierkirchen vlakbij München wandelschoenen van de hoogste kwaliteit geproduceerd.Hanwag heeft de focus op perfecte pasvorm, robuustheid en de verwerking van de beste materialen.

Hanwag Heren wandelschoenen

Hanwag heeft een zeer brede collectie Hanwag heren wandelschoenen in diverse categorien en pasvormen. of je nu lekker wil wandelen door de bossen of ga de bergen in heeft Hanwag een brede keuze in diverse modellen. het meest bekende model uit de Hanwag collectie is de Hanwag Banks gtx . De Banks heren GTX is vervaardigd uit hoogkwalitatief LWG nubuck- en suède leer. Bovendien is dit model voorzien van een bijzonder comfortabele zoolconstructie. Ook is de Banks van Hanwag een model voorzien van een bijzonder comfortabele zoolconstructie  waardoor de combinatie van een verstevigde PU-schuimkeil, een hoogwaardige inlegzool in deze schoenen en een extra soepele versteviging bij de hiel, biedt de Banks men GTX een zeer goede demping en maakt een soepel afrolbeweging mogelijk. Ook bestaat dit model in een lage variant de Banks low gtx . Deze schoenen zijn voorzien van een  endurance Hike" loopzool met 100% gerecycled rubber. Ook heeft de banks in de Hanwag heren wandelschoenen laag een flexibele Futura tongconstructie voor een makkelijke instap. De Banks GTX schoenen hebben een waterdichte GORE-TEX-voering. Ook heeft Hanwag diverse wide modellen in de collectie voor de man met de brede voet.

Hanwag Dames wandelschoenen

Hanwag heeft een zeer brede collectie Hanwag dames wandelschoenen. of je nu lekker wil wandelen door de bossen of ga de bergen in heeft Hanwag een brede keuze in diverse modellen. het meest bekende model uit de Hanwag collectie is de Hanwag banks lady GTX . De Banks dames GTX is vervaardigd uit hoogkwalitatief LWG nubuck- en suède leer. Bovendien is dit model voorzien van een bijzonder comfortabele zoolconstructie. Ook is de Banks van Hanwag een model voorzien van een bijzonder comfortabele zoolconstructie  waardoor de combinatie van een verstevigde PU-schuimkeil, een hoogwaardige inlegzool in deze schoenen en een extra soepele versteviging bij de hiel, biedt de Banks lady GTX een zeer goede demping en maakt een soepel afrolbeweging mogelijk. Ook bestaat dit model in een Hanwag wandelschoenen dames laag variant de Hanwag lady Banks low GTX . Deze schoenen zijn voorzien van een  endurance Hike" loopzool met 100% gerecycled rubber. Ook heeft de banks in de lage variant een een flexibele Futura tongconstructie voor een makkelijke instap. De Banks GTX schoenen hebben een waterdichte GORE-TEX-voering. Ook heeft Hanwag diverse smalle modellen in de collectie voor de dame met de smalle voet of zelfs een brede versie.

Hanwag wandelschoenen verzolen

Ondanks het gebruik van de Hanwag wandelschoenen in de hoogwaardige materialen is de Hanwag wandelschoenen aan ouderdomsslijtage onderhevig. Uit veiligheidsoverwegingen is het daarom belangrijk om altijd zorgvuldig de conditie van een schoen in de gaten te houden. Als het profiel van de zool afgevlakt raakt, moet men dringend in overweging nemen om de wandelschoenen te laten verzolen. In het algemeen raden wij aan om onze schoenen na zes jaar door ons of door een Hanwag vakhandelaar te laten controleren. Wat moet ik doen als mijn schoenen verzoold moeten worden?  Het is niet mogelijk de schoenen naar de fabriek in vierkirchen te sturen. Vraag ons naar de erkende Hanwag schoenmaker.

Onderhoud Hanwag wandelschoenen

Bij hanwag hebben ze gekozen om de wandelschoenen te vervaardigen met hoogwaardige en arbeidsintensieve technieken die een hoog niveau van vakmanschap vereisen. het reslutaat van deze technieken is dat de Hanwag wandelschoenen een lange levensduur hebben. Door de aanwijzingen op te volgen m.b.t reiniging en onderhoud, kun je hun levensduur aanzienlijk verlengen en zo nog meer avonturen met ze beleven. na iedere lange tocht de veters en de zolen verwijderen van de schoenen. Borstel de wandelschoenen na iedere tocht af. Als er vuil op de schoenen blijft zitten dan kan je deze verwijderen met water. Let op! zeep tast de impregnatie van de meeste leersoorten aan. Het onderhoud van de binnenkant van de wandelschoenen is als volgt.  De binnenvoering meestal van textiel( GORE-TEX) en of leer reinig je met schoon lauw water. het gebruik van heet water is niet toegestaan. Impregneren van je Hanwag wandelschoenen doe je als volgt . Om de textiel delen aan de buitenkant van je wandelschoenen waterdicht te houden kan je de is de Hanwag Waterproofing Spray gebruiken en is geschikt voor impregnatie. Ook na het schoonmaken op de gedroogde schoen gespoten. Leer onderhoud met wax die je als volgt: Aangezien leer van een natuurprodukt is heeft het regelmatig onderhoud nodig om het uitdrogen van het leer te voorkomen. Voor het onderhoud is een wax, zoals de Hanwag Shoe Wax, het meest geschikt. In geen geval vet of olie gebruiken op de schoenen.

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.