Poederbaas artikelen

Er bestaan vele merken die gericht zijn op de verkoop van wintersportartikelen. Een van die merken is Poederbaas. In dit artikel kom je meer te weten over dit merk en over de artikelen die dit merk te bieden heeft. Overweeg je om artikelen van poederbaas te kopen? Lees dan hieronder snel verder.

10 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Poederbaas artikelen kopen

Poederbaas komt van oorsprong uit Amsterdam en is in 2010 opgericht door jonge gepassioneerde skiërs, die hun eigen kledinglijn wilden ontwikkelen en op de markt wilden brengen. Inmiddels heeft Poederbaas een uitgebreide kledinglijn voor dames, heren en kinderen en zijn zij zowel nationaal als internationaal zeer bekend. De kledinglijn van Poederbaas is vooral gericht op wintersport, gecombineerd met een hippe stijl. In onze winkel hebben wij een uitgebreid assortiment Poederbaas artikelen te koop. Hieronder lees je wat wij zoal aan artikelen aanbieden in onze winkel. Twijfel je nog welke poederbaas artikelen je wil kopen? Kom gerust langs in onze winkel, we helpen je graag met het geven van adviezen en het passen van de kleding. Onze medewerkers hebben een passie voor zowel kleding als wintersport en we helpen je graag. 

Een ruim assortiment Poederbaas

Wij hebben om te beginnen een ruim aanbod in mutsen, zowel voor dames, heren, kinderen en baby's. De mutsen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en patronen. Daarnaast heeft Poederbaas een design programma ontwikkeld om je eigen unieke muts te ontwerpen. Dus wil je graag opvallen op de piste met een muts met zelfgekozen design? Wij helpen je graag met het ontwerp. Samen met jou voeren we het ontwerp in de computer in en sturen we die door naar de fabrikant. De fabrikant zorgt ervoor dat het product tijdig in onze winkel wordt afgeleverd, zodat jij je hippe muts bij ons kunt komen ophalen. Je kunt de mutsen uiteraard ook passen in onze winkel. Wij hebben haarnetjes beschikbaar voor de hygiëne, zodat iedereen gerust de mutsen kan passen. Naast mutsen verkopen wij ook beanies. Een beanie is een kleine gebreide muts die vooral bedoeld is voor alledaags gebruik, bijvoorbeeld te dragen als mode item bij je kleding. Deze muts is voor op de piste echter niet zo geschikt, omdat de beanie niet een optimale bescherming biedt tegen kou. 

Poederbaas Mutsen

Naast de mutsen kan je nog meer artikelen van Poederbaas bij ons kopen. Een groot deel van de kledinglijn is in onze winkel te koop. Voor dames hebben wij onder andere truien, t-shirts en hoodies te koop. Voor heren hebben wij petten, hoeden, t-shirts en hoodies in ons assortiment. Deze kleding is voornamelijk om te dragen tijdens het après-skiën. De kledinglijn is nog in ontwikkeling en er blijven regelmatig Poederbaas artikelen bij komen. Wij hebben regelmatig contact met de fabrikant en houden onze klanten graag op de hoogte van updates in de collectie. 

Naast kleding zijn er bij ons ook andere Poederbaas artikelen te koop, de zogeheten accessoires. Je kunt in onze winkel onder andere skisokken, nekwarmers en hoofdbanden van poederbaas kopen. Wil je graag iemand een poederbaas artikel cadeau doen maar je weet niet precies wat? Wij hebben ook cadeaubonnen zodat die persoon naar eigen smaak iets leuks van poederbaas kan kopen. Ben je enthoustiast geworden over de artikelen? Wij zien je graag terug in onze winkel.

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.