Vilebrequin

Vilebrequin is het bekende designer merk uit ST. Tropez. Vilebrequin staat bekend om dezelfde broek voor zowel vader als zoon. Vilebrequin is volop verkrijgbaar bij Baum sport in Hengelo

37 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

37 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Vilebrequin zwemshort

Vilebrequin is het bekende luxe designer merk uit ST. Tropez. Vilebrequin maakt designer zwembroek en designer confectie kleding.
Het merk werd opgericht in het jaar 1971 door Fred Prysquel, fotograaf en journalist voor sportauto’s.
Het merk heeft veel eigen winkels in ST.Tropez Parijs, Beverly Hills , Las vegas, milaan monte carlo , New York , washington etc .
Het was te danken aan Prysquel’s passie voor auto’s dat vilebrequin op de markt heeft gezet. Het merk bied een brede scala aan modellen bijvoorbeeld de master, moorea en de Merise. De Moorea is een klassieke pasvorm uit de jaren '70 waar Vilebrequin bekend mee is geworden. De Moorea is een legendarische stijl zwembroek. Ook heeft Vilebrequin geborduurde zwembroeken. Deze zwemshorts zijn limited edition Vilebrequin zwembroeken en beperkt in oplage.
Vilebrequin staat bekend om zijn kleurrijke prints van dieren of andere gekke prints. Zo heeft het merk Vilebrequin effen zwembroeken maar bekend staan ze om de prints. Vilebrequin herkende de energie en jeugdwaarde van hu merk en lanceerde in 1995 het concept vader en zoon zwembroeken en breide hun badkleding uit voor vaders en kids vanaf 6 maanden. Deze vader en zoon bracht Vilebrequin tot een nieuwe dimensie omdat het familiewaarden overnam. Deze familiewaarde is een wereldwijde traditie geworden met de zwemkeding van Vilebrequin. Deze vader en zoon broek combinatie wordt ook vaak cadeau gegeven op vaderdag. Wat nieuw dit jaar is de ontwerpen van Jean-charles de Castelbajac. Deze Franse couturier heeft eenmalig voor het merk een regenboog lijn ontworpen. Ontdek ook welke muziek legende na een familietragedie toevlucht en in de anonimiteit is gegaan. een Hint van Hun is Tafkap. Deze lente gaat het merk ook verder met de denimcapsule in samenwerking met een bekende denimfabrikant. Ook heef de bekende Amerikaanse schilder Hunt Slonem iets ontworpen in het diepe blauwe tinten.
De turtle is de meest bekende print. Het merk Vilebrequin verkoopt niet alleen de zwembroek heren maar ook de zwemshorts kind.
Vilebrequin heeft sinds een aantal jaar nu ook meer resortwear in de collectie oa polo’s , t-shirts en badlakens.

 

Inspiratie