1 product

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

1 product

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Burton Jassen

Waarom een Burton snowboardjas kopen? 

Misschien vraag je je nu af waarom je een Burton snowboardjas zou aankopen, zeker omdat ze zoveel keuze is de dag van vandaag. Enkele redenen hiervoor zijn: 

  • Een Burton snowboardjas is altijd van uitstekende kwaliteit en blijft toch ook betaalbaar.
  • Een Burton snowboardjas heeft een ruim aanbod: zo heb je een Burton snowboardjas voor dames en een Burton snowboardjas voor heren.
  • Een Burton snowboardjas kopen is ook steeds kiezen voor modieuze artikelen.

Waarom je Burton snowboardjas kopen bij ons? 

Misschien vraag je je nu af waarom je je Burton snowboardjas zou kopen bij ons. Nu, hiervoor zijn er verschillende mogelijke redenen. Enkele mogelijke redenen hiervoor zijn de volgende: 

  • We bieden uitstekende service aan aan onze klanten. Daarom hebben we dan ook veel tevreden klanten die je voorgingen.
  • We werken ook steeds snel door voor jou. Wanneer je je Burton snowboardjas voor heren of je Burton snowboardjas voor dames bestelt voor 21 uur, dan versturen we je deze dezelfde dag nog.
  • We zijn zo overtuigd van onze producten, dat we een garantie bieden op de de producten. Zo ben je nog extra zeker over de goede kwaliteit ervan.

Ook een Burton snowboardjas dames of Burton snowboardjas heren kopen? 

Wil je ook graag een Burton snowboardjas voor dames of een Burton snowboardjas voor heren kopen bij ons? Bekijk dan zeker even rustig onze website. Daar vind je alvast verdere informatie terug over de verschillende modellen die we bezitten, daar vind je foto's terug van de verschillende modellen, de prijzen enzovoort. Heb je toch nog verdere vragen? Neem dan zeker contact op met ons. We helpen je graag verder bij al je verdere vragen!

[AK] jassen

De [AK] jassen van burton is de high-end kleding onder de snowboarders. [AK] staat voor Alaska, waar de weersomstandigheden het extreemst zijn heb je kleding nodig die je niet in de steek laat. De [AK] jackets zijn allemaal voorzien van gore-tex techniek en van de hoogste kwaliteit waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over je uitrusting en volop kan genieten van je dag! Ook zit er op deze jassen verschillende extratjes bijvoorbeeld een therma-pocket waar je jou telefoon of gopro in kunt doen en de accu niet zo snel leeg gaat door de kou!

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.