Level Gloves

Level gloves: Werelds beste skihandschoenen

Koop Level handschoenen bij een gecertificeerde verkoper en profiteer direct van de vele voordelen.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bekend als leiders van innovatie en stijl. De Level-skihandschoenen zijn ontworpen om je te beschermen tegen elke handbedreigende situatie dankzij hun innovatieve technologie, ultramoderne materialen en een gepassioneerd team van ingenieurs. Deze handschoenen zijn speciaal ontworpen om jou handen te beschermen tijdens alle wintersportactiviteiten. Ze hebben unieke upgrades en technologie zoals het gepatenteerde Biomex-systeem voor polsbescherming en het onderscheidende ademende systeem dat is ontworpen om skiën warmer, droger en comfortabeler te maken. 

Waarom Level Gloves

Level gloves zijn ontworpen voor liefhebbers van skiën in diepe sneeuw. Hun onderscheidende kenmerken bieden ongeëvenaarde duurzaamheid, superieure polsbescherming en houden jou armen warm en droog. Deze handschoenen bieden niets minder dan stijlvolle, unieke en hoogwaardige handschoenen. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten investeren in Level skihandschoenen voor de ultieme ski ervaring. 

Biomex polsbescherming 

Biomex bescherming door Level is een innovatieve en revolutionaire technologie die ontworpen is om jouw pols te beschermen en het risico op verstuikingen en breuken tijdens het snowboarden te verminderen. Dit baanbrekende ontwerp biedt je optimale stabiliteit en bewegingsvrijheid. Dit zorgt ervoor dat jouw handen worden beschermd tegen schade in het ongelukkige geval van een ongeluk of vallen. 

Hoogwaardige stoffen en leer 

Level handschoenen gebruiken materialen van de hoogste kwaliteit bij het ontwerpen van skihandschoenen. Hun isolatiemateriaal en voeringen zijn de beste in de markt, inclusief het ultrazachte leer. Deze materialen garanderen:

  • weerstand
  • warmte
  • comfort

Dit allemaal dankzij de superieure constructie en hoogwaardige stoffen die worden gebruikt in de bouw. 

Droge technologie 

Level gloves zijn ontworpen met de kenmerkende technologie van het bedrijf, bekend als GORE-TEX. Dit zorgt ervoor dat de handschoenen duurzaam, sterk ademend, waterdicht en winddicht zijn. Het gehele systeem en de binnenvoering van de handschoenen zijn geoptimaliseerd voor verbeterd ademend vermogen, wat het comfortniveau in een breed scala aan activiteiten verhoogt. 

Level gloves zijn de beste handschoenen voor de bergspeelplaats. We hebben de grootste collectie Level skihandschoenen op internet. De level ski handschoenen in onze winkel zullen u gegarandeerd warm houden in de koude wintersneeuw en bieden te allen tijde een superieure polsbescherming. Als je een veilige, warme en geweldige skisessie wilt ervaren, level handschoenen kopen en bedank ons later.

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.