Bataleon

Snowboarden op een Bataleon snowboard

Wil je binnenkort gaan snowboarden? Dan is dit een goed idee! Het is niet enkel sportief, maar het is daarenboven voor vele mensen ook een manier om echt te kunnen ontspannen. Maar uiteraard heb je daarvoor wel ook het juiste materiaal nodig. Een van de zaken die dan onmisbaar zijn, is een goed snowboard. Er zijn heel wat snowboarden op de markt, daarom toch een kleine hint. Zo kan je een Bataleon snowboard kopen.

2 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren
 1. BATALEON FUN.KINK
  BATALEON FUN.KINK
  € 429.95 € 257,97
 2. BATALEON STORM
  BATALEON STORM
  € 529.95 € 317,97

2 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een Bataleon snowboard kopen bij ons?

 • Bataleon snowboards kopen bij ons is kiezen voor kwaliteit. We bieden enkel kwaliteit aan. Dit kan je merken aan de garantie die we bieden.
 • Bataleon snowboards kopen bij ons is dan wel kiezen voor kwaliteit, maar toch blijft het in eerste instantie betaalbaar voor jou.
 • We bieden je een snelle service aan. Koop je je snowboard van Bataleon bij ons voor 21 uur, dan verzenden we het snowboard dezelfde dag nog op naar je thuis. Snowboard Bataleon bij ons: geschikt voor iedereen?

Op deze vraag is het antwoord simpel: eigenlijk wel. We bieden een groot aanbod aan aan snowboards, waaronder snowboards van Bataleon. Deze bestaan in meerdere modellen, in verschillende prijscategorieën enzovoort. Alles hangt dus af van je eigen smaak en je eigen budget. Er zijn alvast voldoende mogelijkheden beschikbaar voor jullie.

Waar is Bataleon bekent van?

Als je aan Bataleon denkt dan denk je direct aan de TBT oftewel de Tripple Base Technologie. Dit houdt in dat de nose en de tail van het snowboard een beetje naar binnen zijn gevouwen. Het krijgt hierdoor de vorm van de voorkant van een boot waardoor het iets meer vergevingsgezind is maar je wel de absolute controle houdt bij het boarden. Deze technologie gebruiken ze al sinds 2003 en niet voor niks natuurlijk!

Alle nieuwe inovaties worden uitvoerig getest in Bataleons eigen mountain lodge midden in de Alpen. Met de Dachstein-gletsjer om de hoek is dit de perfecte plek om het hele jaar door de nieuw uitvindingen te testen.

Meer info gevraagd over Bataleon snowboard kopen

Zegt een snowboard van Bataleon je wel iets? Wil je meer informatie hierover? Neem dan zeker een kijkje op de website. Hier vind je onder andere meer informatie terug over de prijzen, hoe de snowboards eruit zien enzovoort. Heb je toch nog verdere vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. We helpen je graag verder bij al je verdere vragen.

Inspiratie