Producten 1-40 van 105

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-40 van 105

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Brillen

Heb je ooit geprobeerd te skiën zonder bril? Over het algemeen is het een vreselijk idee. Sneeuwvlokken bombarderen je oogbollen. De wind verdort ze tot nutteloze pruimen. Spiesscherpe takken dreigen bij elke bocht. En verblindende uv-stralen, die weerkaatsen op de nodige sneeuw, verschroeien het netvlies tot een knapperigheid die een steakhouse-maître d ’eufemistisch zou kunnen omschrijven als 'well done'.

Zonder bril zijn zelfs de meest bedreven skiërs en snowboarders net zo blind en hulpeloos als pasgeboren puppy's. Daarom hebben wij van Baumsport een groot assortiment zodat er altijd iets bij zit voor jou als skier of snowboarder.

We hebben diverse merken in ons assortiment waaronder: Oakley, Smith, Anon, POC en Salomon.

Neem bijvoorbeeld de Anon M4!

Als de prijs geen rol speelt, sta dan toe dat de M4 het voorwerp is van uw ogen. Premium Sonar by Zeiss torische lenzen houden deze Anons gelijke tred met de optische elite (we zijn verliefd op de veelzijdige Sonar Green, 23% VLT, als alledaagse lens). Het is echter het magnetische lenswisselsysteem dat de M4 een stap vooruit duwt. Terwijl steeds meer merken op de magnetische kar springen, is Anon een krachtige pionier geweest: de M4 is de toepasselijk genaamde vierde herenuitgave van hun magnetische line-up. De M1, gelanceerd in 2012, had zes contactpunten. Nu heeft de M4 er negen en de verbinding is nog nooit zo veilig geweest. Uitgestrekt perifeer zicht, zacht drielaags schuim en een meegeleverde lens voor weinig licht en een magnetisch gezichtsmasker versterken de campagne van de M4. Ten slotte, op een nette maar nogal onnodige opmerking, is de M4 de eerste bril die compatibel is met zowel cilindrische als torische lenzen. We raden aan om bij de optisch superieure torische lenzen te blijven - ze zijn moeilijk te verslaan.

Oakley

De gestroomlijnde, frameloze Fall Line XL biedt een futuristische, oversized styling en een lenswisselsysteem is vergelijkbaar met dat van zijn full-frame neef, de Line Miner - niet zo eenvoudig dat je je lens bij weinig licht eruit zou willen halen de stoeltjeslift. Prizm-lenzen verdienden twee duimen omhoog van onze testploeg vanwege de volmaakte pop en het contrast. Een snowboarder, die toevallig een bril draagt bij een optiekwinkel in een skistad, merkte op: "Prizm is als kijken naar een HDTV." Liefhebbers van cilindrische lenzen zullen halsoverkop vallen voor de Fall Line XL, en degenen die niet op zoek zijn naar een XL-pasvorm zullen tevreden zijn met de middelgrote Fall Line.

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.