Buff Original headwear

14 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Ski buff kopen voor hoofd en gezichtsbescherming bij buitensport

Alle Buff Original headwear wintersport ontwerpen zijn gemaakt van naadloos materiaal. Neem bijvoorbeeld de sportieve Buff muts, die door het dun geweven microfiber ideaal te dragen is onder een skihelm of fietshelm. Een ander populair artikel is de buff sjaal, een modieuze vreemde eend in de bijt, ook wel liefdevol de "Buff" genoemd.

De “Buff” is een artikel die op veel manieren gedragen kan worden. De schoonheid van een Buff sjaal zit hem in z’n veelzijdigheid. De sjaals zijn verkrijgbaar in een breed scala “jazzy” patronen. De vele manieren waarop de Buff sjaal gedragen kan worden is uniek te noemen. Deze is verkrijgbaar in vele kleuren zoals een zwarte Buff, grijze Buff, rode Buff, paarse Buff, groene Buff en ook in vele prints zijn deze verkrijgbaar. Er is dus een buff dames, en voor heren. Ook voor de kids zijn leuke printjes ontworpen. De Buff sjaal is op meerdere manieren te gebruiken, zoals als hoofdband, muts, bivakmuts, bandana of als de populaire buff nekwarmer. Het materiaal is vervaardigd van:

  • 100% Merino wol
  • Polartec fleece
  • gerecycled materiaal waarin 70% pet flessen zit verwerkt.

Een speciale uitvoering van deze multifunctionele accessoire is de buff polar. Deze is hetzelfde als het origineel, maar is voorzien van een Polartec fleece gedeelte. Hierdoor is hij extra geschikt om je warm te houden tijdens de koude dagen, maar nog steeds ademend en vochtafvoerend. Naast bescherming tegen de kou, biedt hij ook bescherming tegen de zon (uv bescherming)

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.