Zonnebrillen

20 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Oakley Zonnebrillen

Oakley is een wereldberoemd Amerikaans sportmerk en kenmerkt zich door fashion appeal, het gebruik van innovatieve materialen, en nauwe samenwerking met topatleten in het design- en testproces. Binnen de sport, lifestyle en fashion collecties produceert Oakley zowel zonnebrillen voor mannen als voor vrouwen.

Oakley Frogskins

De Oakley Frogskins is het model wat in de jaren 80 het sport- en eyewear merk Oakley op de kaart zette en wereldberoemd maakte. Oakley werkt nauw samen met topsporters in het design- en testproces om zo de perfecte zonnebril te kunnen ontwerpen. De Frogskin is een klassiek model met een sportieve look en is daarmee het beste unisex model op dit moment van Oakley. De Frogskin is in oneindig veel kleuren te verkrijgen.

Oakley Holbrook

De Oakley Holbrook zonnebril is op dit moment de meest populaire lifestyle bril van Oakley. Het is een stoere Oakley zonnebril geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De Oakley Holbrook is ontworpen door Olympisch kampioen Snowboarden Shaun White en zijn broer in samenwerking met Oakley. Deze bril beschermt de ogen voor 100% tegen UV-straling. De zonnebril is licht en comfortabel. Op de zijkant is de zonnebril voorzien van een metalen Oakley logo. De Three-Point-Fit pasvorm van de Oakley Holbrook houdt de bril stevig op zijn plaats zonder dat u er last van krijgt.

Oakley Sylas

De Oakley® Sylas is een klassiek montuur met betrouwbare eigenschappen. Voel je zeker met deze nieuwe stijl die elke norm te boven gaat met geüpgradede eigenschappen voor dagenlang draagcomfort. Ook voor pet dragers is het model van de Sylas erg comfortabel.  De brillenglazen zijn uitgerust met Prizm™-technologie.

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.