YNIQ

Yniq is bekende exclusieve merk van lindsey vonn. De brillen zijn voorzien van lenzen van Carl zeiss. Wat deze brillen uniek maakt is de zijwaartse zicht.

7 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Yniq goggles en brillen

Ontdek de Perfecte Samensmelting van Stijl en Prestatie met Yniq Ski Brillen
Welkom bij de opwindende wereld van Ynic, waar innovatie, stijl en prestaties samenkomen om jouw ski-ervaring naar nieuwe hoogten te tillen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met skiën, Yniq belooft een ongeëvenaarde combinatie van functionaliteit en mode, zodat je altijd op je best kunt presteren, ongeacht de omstandigheden. Met de bekende modellen de Yniq model nine.

Stijlvol Ontwerp, Ongekende Functionaliteit
Yniq ski brillen zijn niet zomaar accessoires; het zijn statement stukken die jouw persoonlijke stijl weerspiegelen. Elk montuur is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail, waarbij de nieuwste trends worden gecombineerd met de hoogste normen op het gebied van prestaties. Maar Yniq biedt meer dan alleen esthetiek; de brillen zijn voorzien van geavanceerde technologieën zoals anti-condens lenzen en UV-bescherming, zodat je altijd een helder zicht hebt, ongeacht de weersomstandigheden.

Ongeëvenaarde Veiligheid en Comfort
Bij Yniq geloven we dat veiligheid en comfort de hoekstenen zijn van een geweldige ski-ervaring. Daarom worden al onze brillen gemaakt van hoogwaardige materialen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook lichtgewicht en comfortabel voor langdurig gebruik. De pasvorm is nauwkeurig ontworpen om een veilige grip te bieden zonder drukpunten, waardoor je ongestoord kunt genieten van elke afdaling.

Technologisch Vooruitstrevend
Yniq staat synoniem voor vooruitgang, en onze ski brillen zijn daarop geen uitzondering. Onze R&D-teams werken onvermoeibaar om de nieuwste technologieën te integreren die voldoen aan de eisen van de moderne skiër. Van lenscoatingen die schittering verminderen tot aanpasbare ventilatiesystemen voor een optimaal klimaat binnenin de bril, Yniq blijft de norm bepalen voor wat mogelijk is op de piste.

Duurzaamheid als Prioriteit
Bij Yniq begrijpen we de impact van outdooractiviteiten op het milieu. Daarom streven we naar duurzaamheid in elk aspect van ons bedrijf. Onze brillen worden vervaardigd met het oog op milieuvriendelijkheid, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We zijn vastbesloten om de schoonheid van de bergen te behouden voor toekomstige generaties.

Kies voor Yniq en ontdek de perfecte synergie tussen stijl, prestaties en verantwoordelijkheid. Maak je klaar om de hellingen te veroveren met het ultieme accessoire dat is ontworpen voor degenen die geen compromissen sluiten. Yniq - Waar Passie de Bergen Ontmoet.