snowboard kleding wasmiddel

Snowboard kleding wasmiddel

Veel mensen vragen het zich af: kun je skikleding en snowboardkleding wassen? Dat kan! Tenzij het anders aangegeven wordt op het label in de kleding uiteraard maar in de meeste gevallen is het gewoon mogelijk om je skikleding te wassen met een snowboard kleding wasmiddel. Je kunt hier gewoon een normaal wasprogramma voor instellen.

4 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Soorten wasmiddelen voor snowboardkleding

Wil je een neutraal wasmiddel of juist een speciale? Er zijn tegenwoordig verschillende soorten op de markt, ook voor technische materialen. Zo kun je denken aan speciale wasmiddelen die gemaakt zijn voor het reinigen en impregneren van technische skikleding. Wat wel heel belangrijk is, is dat je geen wasverzachters, chloor of bleekmiddelen gebruikt bij het wassen van je skikleding. Deze middelen kunnen namelijk de vezels van de stoffen aantasten en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Centrifugeren daarentegen is dan wel weer toegestaan. Ga zorgvuldig met je ski-kleding om en verzorg het zo goed mogelijk met de juiste wasmiddelen. 

Assortiment snowboardkleding wasmiddel

Bij Baumsport.nl vindt je een breed assortiment aan ski-spullen. Alles wat je nodig hebt voor de wintersport kun je bij ons in de webshop vinden, zo ook wasmiddelen voor je ski-kleding. Lees goed de bijsluiter zodat je je spullen zo mooi en lang mogelijk kunt bewaren. Je kunt je gehele ski-outfit samenstellen in onze webshop en je vakantie tot een waar succes maken! 

Snowboard kleding wasmiddel kopen? 

Dan ben je bij Baumsport.nl aan het juiste adres. Bij Baumsport.nl verkopen we snowboard kleding wasmiddel. Wil jij je skikleding dus goed verzorgen? Kijk dan snel in ons assortiment voor snowboard kleding wasmiddel en kies je favoriete wasmiddel uit. Verschillende geuren, kleuren en varianten zijn verkrijgbaar in onze webshop. Wil je graag meer informatie over snowboard kleding wasmiddelen? Bij alle artikelen vindt je extra productinformatie of je kunt onze klantenservice bellen of mailen voor al je vragen. Wij helpen je graag verder!

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.