Skihelm met vizier

Skihelm met Vizier

Wie regelmatig op wintersport gaat, is het misschien al wel opgevallen. Steeds meer wintersporters dragen een skihelm met vizier. Een skihelm met vizier kopen is een goede optie voor met name brildragers en voor degenen die een losse bril niet prettig vinden.

10 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren
 1. head queen
  HEAD QUEEN white
  € 149.95 € 119,96
 2. CASCO SP-6 black noir
  CASCO SP-6 black noir
  € 399.95 € 239,97
 3. head pola black
  HEAD RADAR POLA Black
  € 259.95 € 199,00
 4. head knight black
  HEAD KNIGHT VIZIERHELM black
  € 149.95 € 119,96
 5. kask-chrome
  KASK CHROME white/zilver
  € 429.00 € 300,30
 6. kask-shadow
  KASK SHADOW black
  € 349.00 € 244,30
 7. kask-chrome-black-zilver
  KASK CHROME black zilver
  € 429.95 € 300,97
 8. kask photochromic lens
  KASK PIUMA PHOTOCHROMIC VISOR VIZIER
  Normale prijs € 129,00
  30% korting
  Speciale prijs € 90,30

10 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Skihelm met vizier kopen.

Bij Baumsport kunt u terecht voor een grote collectie skihelmen met vizier. De ski helm met vizier is tegenwoordig niet meer weg te denken tijdens de wintersportvakantie.

Wij bieden een grote collectie skihelmen met vizier aan van de volgende merken

 • Skihelm kask
 • Skihelm Casco
 • Skihelm Salomon
 • Skihelm Rossignol
 • Skihelm Head

Skihelm met vizier voor heren

Voor mannen hebben we stoere skihelmen met vizier. Super praktisch en comfortabel. Nooit meer een beslagen skibril en een maximaal zicht.

Skihelm met vizier voor dames

Voor de dames hebben we sportieve maar ook chique skihelmen met vizier. Maximaal zich vanwege het grote vizier en super makkelijk omhoog te schuiven.

Skihelm met vizier voor kinderen

Ook voor de kinds hebben we skihelmen met vizier. Nooit meer beslagen skibrilletjes of een kinder skibril die achter op de helm hangt. Daarnaast kunnen de kinderen zelf gemakkelijk het vizier van de skihelm omhoog en omlaag schuiven.

Voordelen skihelm met vizier

 • Nooit meer een losse skibril meer nodig.
 • Makkelijk omhoog en omlaag te schuiven.
 • Vizier beslaat nauwelijks aangezien er makkelijk onderlangs komt.
 • Maximaal zicht vanwege het grote oppervlakte
 • Ideaal voor brildragers

Skihelm met vizier voor brildragers

Zeker voor brildrager is een skihelm met vizier een oplossing. De skibril over de gewone is vaak niet optimaal. Nu kan de bril gewoon opgehouden worden. Ideaal dus!

Waarop letten bij skihelm met vizier kopen?

Wanneer je besluit om een skihelm met vizier te kopen, is het van belang dat je hoofdomtrek goed wordt gemeten. Elk hoofd heeft een andere pasvorm en je helm moet wel perfect zitten, anders krijg je er zeker last van. Er zijn veel modellen in allerlei soorten en maten. Tevens is er een diversiteit in kleuren. Ga je voor een mooie felgekleurde skihelm met vizier zoals rood, oranje, geel of groen of juist basic kleuren zoals zwart, blauw of grijs. Voor de uiteenlopende weertypes zijn dus verschillende lenzen beschikbaar onder andere meekleurend, polariserend en verstelbaar. Een aantal merken levert met name verwisselbare lenzen met een uitgebreide keuze hierin. Je kunt wel meer dan 175 soorten skihelmen met vizier uitzoeken, voor iedereen wat wils dus. Een skihelm met vizier kopen in de winkel is misschien het prettigst omdat je daar diverse helmen kunt passen en je weet dan meteen welke helm het fijnste op je hoofd zit. Je bekijkt tevens diverse vizieren. Online shoppen kan ook maar dat is minder tastbaar. Je moet in dat geval vooraf goed weten wat je wilt. Kijk bijvoorbeeld eens op marktplaats wat men aanbiedt, wellicht ben je dan wel goedkoper uit. 

Comfort Skihelmen met vizier

Een wintersporthelm draag je om de kans op ernstig letsel te verminderen. Helmen bieden tegenwoordig steeds meer bescherming. De skihelm met vizier biedt veel comfort dankzij een goed ventilatiesysteem en met name hoofdbescherming door een goede voering. Er zijn speciaal uitgevoerde skihelmen voor zowel heren, dames als ook voor kinderen. De topmerken bieden wellicht meer comfort dan de goedkopere modellen. De prijs- en kwaliteitsverhouding kan per skihelm erg verschillen. 

Het is nu alom bekend dat het dragen van een skihelm in het algemeen de veiligheid vergroot en hoofdletsel vermindert. Maar men suggereert soms ook dat wintersporters zich hierdoor riskanter zouden gaan gedragen. Je moet dus weten dat een skihelm de veiligheid nooit voor 100% kan garanderen. Maar dit geldt ook voor wielrenners en mountainbikers die een helm dragen. En je zou bijvoorbeeld minder kunnen horen en zien met een skihelm op je hoofd en dat is gevaarlijk op de piste. Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan door naar deze verhalen te luisteren maar er is geen duidelijk bewijs voor gevonden. Zij pleiten er juist voor om het dragen van een skihelm, al dan niet met vizier, ter promoten en dat iedereen in de toekomst een helm zal dragen. Een skihelm met vizier kopen is een mogelijkheid maar daarnaast zijn skihelmen te huur, net als andere skibenodigdheden.

 

Inspiratie