Salomon Skihelmen

Salomon Skihelm

Wanneer je gaat skiën, is het belangrijk om een goede skihelm te dragen. Omdat er zoveel verschillende soorten zijn, waarvan de een nog beter is dan de ander, is een keuze maken vaak moeilijk. Wanneer je echter een Salomon skihelm gebruikt, weet je zeker dat je de goede hebt

6 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Een salomon skihelm beveiligt je op de juiste manier tijdens het vallen. Er zijn veel skiërs die niet graag een skihelm dragen, omdat ze vinden dat het niet comfortabel is, maar dat is niet het geval bij een salomon skihelm. Een salomon skihelm geeft je een zo goed mogelijke bescherming en is ook comfortabel. Ook ervaren skiërs vallen nog regelmatig. Bij de meeste gevallen zal het niet slecht aflopen, maar dat kan ook anders zijn. Ongeveer 15% van alle ongelukken die op een skipiste plaatsvinden zijn letsels aan het hoofd. Skihelmen zijn er voor iedereen die verantwoordelijkheid nemen. De tegenwoordige skihelmen zijn modern. Een salomon skihelm zijn tegenwoordig leverbaar met bluetooth verbinding. Een salomon skihelm kopen, kun je dus gerust doen wanneer je modern wilt overkomen. Ook zal je door een salomon skihelm kopen niet alleen naar muziek kunnen luisteren tijdens het skiën, maar je zult ook op de juiste manier je hoofd beveiligen. Een salomon skihelm kopen voor je kind is ook zeer verstandig. Je beveiligd het hoofd van je kind optimaal tijdens het skiën. 

Een salomon skihelm heren
Een salomon skihelm heren moet je aanschaffen om je hoofd te beschermen. Bij de aanschaf van een salomon skihelm heren moet je kijken waar je gaat skiën. Blijf je op de piste of ga je erbuiten? Tijdens het kopen van salomon skihelm voor heren moet je dus kijken naar het skigedrag. 

Hoofdgroepen skihelmen

Er zijn meerdere soorten die in drie hoofdgroepen zijn te onderscheiden. Je hebt een hardshell helm, maar ook een softshell en een in-molt (hybride) helm. 

  • Bij de hardshell helm heeft een harde schaal en zachte binnenzijde. De harde schaal zorgt ervoor dat de helm zwaar is, maar geeft wel een zo goed mogelijke bescherming. 
  • Een softshell skihelm is comfortabel. Deze helm is dragelijker. Hij ventileert beter en is niet zo zwaar. 
  • De hybride skihelm zit tussen beide genoemde soorten in. Een skihelm voor heren kopen kun je doen als je weet wat je van plan bent. Ga je vaak buiten de piste, dan moet je een hardshell kopen. 


Een salomon skihelm voor dames
Ook wanneer een salomon skihelm voor dames gekocht wordt moet er gekeken worden wat het skigedrag is. Bij een aanschaf van een salomon skihelm voor dames zijn ook de handelingen die tijdens het skiën uitgevoerd worden van belang. Gaan ze alleen afdalen of ook springen? Een salomon skihelm voor dames moet modieus zijn. De kleuren en dergelijke vinden ze belangrijk. De skihelm moet bij hun kleding passen.

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.