Backprotector kopen

Ga je aankomende winter op wintersport en wil je een goede bescherming voor je rug? Wij hebben in onze winkel backprotectors voor dames, heren en kinderen te koop.

7 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Backprotectors in onze winkel

Kom gerust eens langs in onze winkel om een backprotector te passen. Je zult verbaasd zijn over hoe comfortabel ze zitten om je rug. Wij helpen je graag met passen en het geven van adviezen als je backprotectors gaat kopen. Wij hebben alle damesmaten, herenmaten en kindermaten op voorraad. De protectors zijn er voor hele gezin. De protectors zijn overigens niet zichtbaar onder je skikleding, ze vormen zich naar je rug en bewegen met je lichaam mee. Het voelt als een extra laagje om je romp.

Waarom een backprotector?

Er zijn een aantal goede redenen om backprotectors te kopen. Ten eerste zijn backprotectors ideaal voor beginnende skiërs die nog wat onwennig op de ski's staan en af en toe nog vallen. Het dragen van een backprotector maakt dat je je zekerder en veiliger voelt met skiën en je geen zorgen hoeft te maken dat je je rug bezeert.

Nog meer reden om backprotectors te dragen

Ten tweede zijn backprotectors zeer aan te raden voor mensen die al eerder met een rugblessure of beschadigingen in de rug te maken hebben gehad. De protector zorgt ervoor dat je een ondersteuning in je rug hebt zodat je minder snel eventuele pijnklachten krijgt tijdens het skiën. Bovendien beschermt de protector de rug bij vallen en stoten, zodat de rug niet verder beschadigd raakt.

Backprotectors voor kinderen

Ook is het aan te raden om voor je kinderen backprotectors te kopen. Kinderen leren skiën door te vallen en weer op te staan. Kinderen zijn volop in de groei en het is belangrijk dat hun rug goed beschermd blijft tijdens de wintersport. Rugletsel kan er voor zorgen dat de rug later niet goed recht groeit, dat wil je natuurlijk niet voor je kind. Met het kopen van backprotectors voor je kinderen hoef je je geen zorgen meer te maken over hun rug, die is hiermee uitstekend beschermd. Bij de fabricage worden de protectors uitgebreid getest op kwaliteit en bescherming tegen vallen en stoten. De protectors functioneren als een schokdemper. De klap wordt door de protector opgevangen en zorgt er voor dat de klap niet in de rug doordreunt. Zo blijf je vrij van blessures en ben je er van verzekerd dat je in onze winkel goede backprotectors koopt. Wij zien je graag terug in onze winkel

.

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.