33 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

33 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Ski’s kopen

Op Baumsport.nl bent u aan het juiste adres wanneer u op bezoek bent naar goede ski’s. Wij hebben een grote collectie ski’s voor:

Het uitzoeken van de juiste ski voor u is wellicht een flinke klus. Mocht u na het zien van de collectie vragen hebben over de ski’s kunt u altijd contact opnemen met de winkel via de mail of per telefoon.

Ski merken

Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de beste ski’s van de beste skimerken.

Beginnende of gevorderde skiër?

Wat is nu de beste ski voor u? Dat hangt af van een aantal factoren. Wat is uw gewicht, Wat is uw lichaamslengte, hoeveel ervaring heeft u? Bent u sportief etc. Daarnaast is het van belang dat u de ski kiest die bij uw stijl past.

Over het algemeen kan je de type ski’s verdelen in een aantal segmenten

Race ski

Bent u sportief? Houdt u van snelheid en ben je alleen op de geprepareerde piste te vinden? Dan is wellicht een race ski het beste voor u

All Mountain ski

Bent u meer een skiër die op zowel de piste skiet als af en toe een stukje afsnijdt? Dan is wellicht een all mountain ski de beste keuze.

Freeride ski

Ben je een skiër die graag off-piste gaat? Ben je veelal in de poeder te vinden? Dan moet je zeker een freeride ski hebben!

Twin tip ski

Ben je veel in het park te vinden? Zoek je de schansen op en ga je soms off-piste? Dan past een twin tip ski het beste bij je.

Wat is het verschil tussen een dames ski en heren ski

Het verschil tussen een heren en een dames ski zit niet alleen in het printje en de kleur. Dames hebben een ander lichaamsbouw waar de bekken een andere positie hebben. Om dit te compenseren zijn de bindingen een cm naar voren geplaatst.

Afstellen van een skibinding

Om blessures te voorkomen is het van groot belang dat de bindingen van de ski’s op de juiste manier worden afgesteld op de skischoenen. Koopt u een set ski’s in onze online skiwebshop dan stellen wij de ski’s kosteloos voor u af. Wij hebben hiervoor alleen uw lichaamsgewicht en de mm maat van de skischoen

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.