Komono

Komono zonnebrillen staat bekend om de zonnebrillen in de minimalistische stijl. Hier koop je de Komono zonnebril dames of de Komono zonnebril heren. Ga je naar een festival zoek dan niet verder. De Zonnebrillen zijn hier uitermate geschikt voor.

27 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

27 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Komono

Het merk Komono is een Belgisch merk dat vertegenwoordigt is in 45 landen over de hele wereld. Het merk Komono is opgericht door twee ontwerpers; Anton Janssens en Raf Maes. Na de lancering van het merk en een succesvolle eerste collectie werd het modemerk vrijwel direct opgemerkt in de modewereld. Het woord Komono betekent 'kleine dingen'. Dit jonge merk is in 2005 opgericht en is al vanaf het eerste moment bezig met het ontwikkelen van de perfecte minimalistische stijl. Less is more: strakke lijnen en kwalitatieve materialen zorgen ervoor dat iedere bril de juiste uitstraling heeft die helemaal bij de moderne tijd past.

Komono Zonnebrillen

Baum sport is een officiele Komono dealer en heeft altijd ruim 50 modellen op voorraad. Zowel De Komono heren zonnebril als een Dames Komono zonnebril . Een van de meest bijzondere modellen in de serie zijn bijvoorbeeld de Komono Lulu , Komono Jay , Komono Liam , Komono Devon, Komono Renee. natuurlijk heeft het merk Komono ook exclusievere modellen met gepolariseerde glazen in de bril zoals de komono Lee , Komono Aston Grand , Komono Yoko  en niet te vergeten de Komono  Komono Bob. De lenzen van de komono brillen zijn 100% UV400 Protection en het merendeel van de brillen zijn voorzien van een Cat 3 lens. Bij elke zonnebril is een Reinigingsdoekje en etui inbegrepen. De frames zijn gemaakt van een Acetate.

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.