Goldbergh

Producten 1-40 van 41

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren
 1. Goldbergh-hida-jacket-black
  GOLDBERGH HIDA black
  € 699.00 € 559,20
 2. goldbergh-manilla-black
  GOLDBERGH MAGNILLA black
  € 329.00 € 263,20
 3. GOLDBERGH KAJA SKI JACKET Lava
  GOLDBERGH KAJA SKI JACKET Lava
  € 699.00 € 559,20
 4. GOLDBERGH RAYMOND PANT white
  GOLDBERGH RAYMOND PANT white
  € 119.00 € 59,50

Producten 1-40 van 41

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Goldbergh is het Glamour sport merk voor vrouwen. Goldbergh heeft een grote dames collectie modieuze skikleding en maakt hiernaast ook een glamour sport en casual lijn.

Sandra Peet en Lieke van den Berg zijn de oprichters van het merk Goldbergh . Sandra heeft ruim 20 jaar verkoop ervaring en Lieke heeft 20 jaar design-ervaring opgedaan. In het jaar 2010 besloot Lieke van den Berg (ex-Aphrodisiac Sport) en Sandra Peet ( ex skihut) samen te werken en het merk op te richten. In het jaar 2011 is het dan zover en het nieuwe glamour wintersport /sport merk is geboren. Sandra en Lieke vulden elkaar goed aan met Lieke die designer is van het stijlvolle  Aphrodisiac Sport en meer recentelijk ontwerpster bij Stonefashion en Sandra Peet ex-eigenaresse van de Skihut en eigenaresse van GlamourSports. Het bleek al snel dat het ging om een gouden combinatie. In het begin lanceerde Goldbergh haar merk met ruim 80 verkooppunten.

Lieke haalt haar insperatie overal vandaan. van straat, de sportschool en wat er op de piste gebeurt. Ze stelt zich zelf voor wat de wintersporter zelf in de kast wil hebben hangen. Daar heeft ze zelf een collectie van gemaakt in samenwerking met sandra Peet. De kleine collectie bestaat uit voornamelijk uit Goldbergh jassen , Goldbergh ski broeken en pully's. Ook bestaat de collectie uit Handgebreide truien met bontkraag, zilveren of gouden skipullies en trendy Rennhosen maken hun entree. Het nieuwe standaard in het midden/hoogsegment: The Goldbergh Standard.

Momenteel is het merk Goldbergh het populairste sportswear brand op de Nederlandse markt. Het merk Maakt alleen hoogwaardige sportsfashion collectie voor de actieve en modebewuste vrouw. In de winter staat Goldbergh bekend om haar high-end Goldbergh skikleding met haar bekende skibroek de Pippa en de gave Goldbergh pully's met of zonder opdruk. De Goldbergh Pippa skibroek vor dames is gemaakt van het bekende schoeller materiaal dat volledig stretch over de gehele stof. Goldbergh heeft een grote collectie winterjassen en ski-jacks. De skijassen zijn allemaal waterdicht en ademend en is tevens een fashion item op de piste.

Het merk straalt echte klasse en glamour uit en gebruikt de mooiste materialen voor de wintersport en andere sportkleding.

In de zomermaanden verkoopt Goldbergh casual en sportswear. De Sportieve look is ideaal voor de vrije tijd en voor de sport.

Inspiratie