Inuikii

5 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

INUIKII Boots en sneakers

Het basis idee van INUIKII en zijn makers is om ervoor te zorgen dat elke vrouw haar bijpassende stijl vindt - of het nu winter of zomer is. De basis is opgebouwd uit drie modellen - boots, sneaker, slipper - die verkrijgbaar zijn in honderden verschillende variaties. Een modestatement dat trends overleeft en je reizen volgt. Maak het verschil en maak deel uit van INUIKII.

Baum sport heeft in zijn collectie de sneaker classic en de boot classic snowboot. Inuikii heeft een grote collectie zwarte snowboots en sneaker boots en natuurlijk ook in de kleur beige.

Met de inspiratie van Groenlandse winters en Zwitserse harten wordt INUIKII geboren. INUIKII, een naam met twee woorden beschrijft de schoonheid van twee verhalen. "INU" als woord betekent aantrekkelijk EN wordt ook gebruikt voor het beschrijvende woord «meisje». IKII daarentegen vertegenwoordigt de koude en gezellige kant van de laarzen, "koud" in de taal van de Inuit. Beide woorden zijn een kort verhaal van wat INUIKII IS en in de toekomst zal zijn: De schoonheid van de kou! The founder from Inuikii Wij als gezin (Cinzia, Danilo, Alessio, de oprichters) zijn begonnen met het merk, een nieuw schoenenlabel specifiek voor koudere maar modieuze wintermaanden. Het in 2012 geïntroduceerde merk is al in veel landen populair en wereldwijd erkend - nu ook met een nieuwe zomercollectie. Sinds 2016 heeft INUIKII zijn familie uitgebreid met Nicole Nordin en Peter Forsberg. De Zwitsers / Zweedse connectie staat met volle kracht en enthousiasme achter het merk om het doel te bereiken: uw winter in iets speciaals veranderen!

INUIKII is met liefde gemaakt. Al onze PRODUCTEN worden met de hand gemaakt en niet door industriële machines die de beroemde individualiteit tussen elk PRODUCT creëren en elk uniek maken. Transparantie is een kernpunt van onze bedrijfsfilosofie. Met INUIKII vertegenwoordigen we een merk op hoog niveau dat hoge normen en verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Om INUIKII zonder twijfel te kunnen verkopen, is het echt belangrijk om ervoor te zorgen dat ons bedrijf aan alle eisen voldoet, zoals een fabrikant met goede werkomstandigheden voor zijn werknemers, werkkennis, oog voor details en hoogwaardige apparatuur. De Inuikii wordt levert in diverse kleuren zoals zwart , beige, wit , bruin

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.