Kjus

34 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren
  1. Kjus men's freelite jacket black
    KJUS MEN FREELITE JACKET Black
    € 999.00 € 699,30
  2. Kjus boval currant red scarlet
    KJUS BOVAL Currant red scarlet
    € 599.00 € 419,30

34 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Kjus wintersport kleding

Het is niet alleen de technische bekwaamheid van KJUS-kleding die de sportwereld heeft veroverd. Het is onze passie voor wat we doen dat onze zoektocht naar uitmuntendheid voortdurend drijft. Maar waar komt onze passie voor en toewijding voor wat we doen vandaan? Het antwoord is simpel: het zit in hun DNA. Sport, de bergen en de wens om altijd naar perfectie te streven, maken deel uit van wie we zijn. Kjus is het top wintersport merk uit de alpenlanden!

De eerste KJUS-collectie werd in 2000 gelanceerd door Lasse Kjus en Didi Serena, een olympisch ski-kampioen uit Noorwegen, de ander een ondernemer uit Zwitserland. Tijdens een partijtje golf babbelden de twee over de principes van professionele golfkleding - bewegingsvrijheid en comfort - en klaagden dat er op de markt geen skikleding was die was ontwikkeld met dezelfde idealen in gedachten. En dus maakten ze er hun missie van om deze kloof te dichten. Sinds het begin zijn we gedreven door de onvermoeibare zoektocht van onze oprichters om de industrie op zijn kop te zetten met innovatieve sportkleding zoals Kjus skibroeken, Kjus skijassen, Kjus mid-layers en Kjus mutsen en neckgaitors. We zijn sindsdien trouw gebleven aan deze toewijding. Nu maken we niet alleen de meest technologisch geavanceerde skikleding op de markt, maar ook intelligente golfkleding en premium collecties voor actieve mensen die op reis zijn. Gewoon het beste sportkledingmerk ter wereld.

Kjus heeft dit jaar weer een uitgebreide en een kleurrijke collectie zoals een een Geel ski-jack kjus  of natuurlijk de bekende Kjus jas oranje  maar ook zit elk jaar de mooie kleur rood kjus in de collectie.

Baum sport bied een grote kjus collectie aan zoals Kjus wintersport jassen , Kjus ski-broeken en Kjus mid-layers.

Inspiratie