Snowboard onderhoud & accessoires

Met het nakende winterseizoen is het belangrijk als je op wintersport vertrekt na te gaan of al je ski en snowboard materiaal nog in orde is. Een ski of snowboard onderhoud is belangrijk als je regelmatig op wintersport gaat. De meeste van deze zaken kan je zelf wel met het nodige materiaal. Het enige dat je een beetje handig moet zijn om je snowboard te onderhouden

Producten 1-40 van 73

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-40 van 73

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Snowboard onderhouden

Je snowboard onderhouden betekent heel regelmatig waxen want je snowboard mag helemaal niet droog aanvoelen. Het is een heel eenvoudig werkje en je vindt de producten voor snowboard onderhoud hier bij ons allemaal opgelijst. Het enige wat je nodig hebt is een goede wax en nog wat andere producten die je bij baum.nl gemakkelijk kan terugvinden zoals een waxijzer, krabber of bronsborstel 

Eerst reinigen bij een snowboard onderhoud

Snowboard onderhouden betekent eerst reinigen met de speciale doekjes.
Wax verwarmen met waxijzer en zachtjes laten druppelen op het snowboard en dan gelijkmatig uitstrijken. Een tweede waxbehandeling volgt door het waxijzer te bewegen in cirkelbewegingen over het snowboard van boven naar onder. Dit zo’n paar keer herhalen. Als de wax is ingetrokken dan schraap je de overtollige wax van het snowboard. 
Dan nog eens een hardere waxsoort gebruiken aangepast aan de soort sneeuw je tegemoet gaat als je op wintersport vertrekt. Dit hoef je maar één keertje te doen en te schrapen. 

Ready to go na een snowboard onderhoud

Om de klus af te maken borstel je nog eens met een koperborstel je snowboard van boven naar onder. Nadien met een zachtere borstelsoort. Je kan eventueel je snowboard nog zelf bijslijpen als je daar handig genoeg voor bent. Want het is inderdaad veel gemakkelijker door de sneeuw te glijden met een pas geslepen snowboard. 

Naast al onze onderhoudsspullen beschikken wij over:

Snowboard accessoires

Heb je de beslissing genomen om eindelijk te gaan snowboarden? Dan heb je de juiste beslissing genomen. Je zal hier zeker van kunnen genieten. Hiervoor heb je natuurlijk het juiste materiaal nodig. Zaken zoals een snowboard zijn evident, maar ook snowboard accessoires zijn hierbij belangrijk. Accessoires zoals mutsen, sjaals en dergelijke zijn ook belangrijk om geen kou te lijden en er toch ook nog trendy uit te zien. 

Waarom snowboard accessoires bij ons kopen? 

Snowboard accessoires kopen kan op veel verschillende plaatsen. Waarom zou je dan je snowboard accessoires bij ons kopen? Enkele redenen hiervoor: 

  • We hebben een ruim aanbod voor jou, dit betekent dat je zeker wel iets zal vinden naar jouw smaak. Dit alles is zeer betaalbaar en trendy.
  • We hebben een uitstekende reputatie opgebouwd. Je kan dus zeer gerust zijn dat we onze opdracht zeer serieus nemen en dat we er alles aan doen om je tevreden te maken.
  • We willen ook zo goed mogelijk voldoen aan je wensen. Wanneer je snowboard accessoires wil kopen, dan wil je deze zo snel mogelijk ontvangen natuurlijk. Daarom sturen we deze dezelfde dag nog op naar je thuis als je de snowboard accessoires bestelt voor 21 uur.

Snowboard accessoires kopen, hoeveel kost dit dan? 

Hierop is geen eenduidig antwoord te geven. Enerzijds hangt het af wat je koopt: een sjaal en een muts bijvoorbeeld zullen niet evenveel kosten. Bovendien is de ene sjaal de andere niet en kunnen deze dan ook een verschillende prijs hebben. Wil je dus de exacte prijs weten van je snowboard accessoires, dan is dit heel persoonlijk. 

Ook nood aan een van de aanwezige accessoires van onze webshop?

 Ben je ook geïnteresseerd in een accessoire van onze webshop? Of heb je interesse in meerdere accessoires van onze website? Bekijk dan zelf even rustig ons volledig aanbod op de website. Daar kan je meer informatie terugvinden over deze accessoires zoals de prijs en dergelijke. Bij verdere vragen kan je dan ook verder contact opnemen met ons. We helpen je graag verder!

 

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.