Deblon

Deblon Sports is nu verkrijgbaar bij Baum sport en staat bekend om zijn exclusieve en stijlvollesportkleding voor vrouwen, en ook om de vrouwelijke ontwerpen en technische prestaties van de stoffen.

20 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Deblon sports

Deblon luxe sportkleding Deblon Sports staat bekend om zijn exclusieve en stijlvollesportkleding voor vrouwen, en ook om de vrouwelijke ontwerpen en technische prestaties van de stoffen. De iconische leggings hebben een vormend en 'liftend' effect en kunnen worden gebruikt voor elke sport acitiviteit, zoals tennis pilates , yoga, fitness of hardlopen. De tijdloze en vrouwelijke designs combineren perfect met je fashion garderobe, beter bekend als 'athleisure'. Deblon Sports is een exclusieve athleisure wear label Je kunt de items van Deblon de hele dag en overal dragen. De sportkleding zitten heel comfortabel, maar hebben een luxe en stijlvolle uitstraling.  Deblon Sports is klassiek label en maakt het mogelijk sport als fashion te dragen en andersom. Deblon sportswear items zijn multifunctioneel en zijn een duurzame toevoeging aan je garderobe. Deblon Leggings. Een mooie Deblon legging mag niet ontbreken in de kast voor je sport. De leggings zijn verkrijgbaar in diverse soorten zoals De Deblon Leopard legging of de High waist legging. Deze leggings hebben een slim fit pasvorm en is gemaakt van stevige stretch jersey die bewegingsvrijheid, ademend comfort en een subtiele lift biedt. Deblon sportswear zijn van een zeer hoge kwaliteit De kwaliteit van de Deblon sportkleding, het design en de pasvorm van hun producten maakt Deblon uniek. De stoffen hebben een ondersteunende functie en zijn vorm- en kleurvast, pillen niet, zijn sneldrogend en de meeste van onze stoffen zijn voorzien van een UV-filter. Deblon Sports bestaat al sinds 2014 en is in Amsterdam opgericht Deblon Sports heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van exclusieve sportkleding. Ons merk vindt zijn oorsprong in 2014 in Amsterdam, de stad waar vrouwen zelfbewust en modieus zijn. Vrouwen in Amsterdam hebben een druk leven en willen er altijd goed uitzien. Dat betekent, voor, tijdens en na het sporten. Deblon Sports ondersteunt vrouwen bij hun gezonde levensstijl De klanten van Deblon willen zich graag gelukkig en gezond voelen. De vrouwelijke klanten kleden zich graag vrouwelijk en comfortabel tijdens het verwezenlijken van hun doelen. Vrouwen zijn Deblon Sports De eigenaresses van Deblon sport zijn zelf vrouwen die zich in het hart van de doelgroep begeven, ze zijn letterlijk het merk Deblon Sport. Ze snappen wat er nodig is om je mooi te voelen. Onze leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd en delen onze waarden en normen.

Deblon online shop

Deblon is ontworpen door eigenaren Leonie Timmerman en Meike Brandt en wordt geproduceerd door vrouwen in Rio de Janeiro, Brazilië. De Deblon collectie staat bekend om de technische presentaties is nu toegevoegd aan onze online shop. Bekijk de nieuwste modellen online in onze shop Deblon legging of een Deblon Top. Wat momenteel een hot item is zijn de Deblon leopard leggings. Deblon is een Nederlands merk en staat bekend om de fashion uitstraling en de technische stoffen die gebruikt worden in de Deblon sports collectie. Ook hebben wij het gehele sezioen Deblon flared leggings op voorraad. Deblon staat bekend om zijn stretchy materialen die een comfortabele pasvorm garanderen en de stoffen van Deblon zijn ook kleurvast. Uitlopende modellen die niet meer terugkomen kan je vinden in onze Deblon sports sale  .

Inspiratie