Burton Snowboards

Op zoek naar een Burton Snowboard?

Sinds het was opgericht in 1977, is Burton Snowboards dé pionier, uitvinder en fabrikant van snowboards. Dankzij voortdurende innovatie en een grote betrokkenheid bij de wereld van het snowboarden, heeft Burton Snowboards ervoor kunnen zorgen dat ze vanaf het begin tot de dag van vandaag de grootste producent van snowboarden ter wereld zijn. In 2003 besloot Burton om een aantal geselecteerde winkels online hun producten aan te laten bieden. Wij zijn één van die winkels en bij ons kun je dus ook de beste, de mooiste en de voor jouw meest perfecte Burton Snowboards kopen. Kies uit een ruim assortiment vol van keuze.

8 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

De verschillende soorten snowboards

Het eerste waar je aan denkt bij een Burton snowboard, zijn natuurlijk de vele fantastische designs. Er zit echter veel meer echter het succes van deze snowboards dan hun karakteristieke look. Kleine verschillen in de maat, de vorm, en de dikte van het snowboard zijn allesbepalend voor jouw snowboard ervaring. Achter elk snowboard zit dan ook verrassend veel techniek om ervoor te zorgen dat je beter kunt snowboarden dan ooit tevoren. Er zijn vijf keuzes die je naast de maat kunt maken, als je een Burton snowboard koopt.

  • Burton snowboard heren, Burton snowboard dames en Burton snowboard Kids: dit is de eerste keuze die je moet maken. De andere specialisaties zijn binnen alle drie te vinden.
  • All mountain, park or powder: verschillende snowboards zijn het beste voor verschillende terreinen. All mountain snowboards zijn algemener en voor jou als je vooral bergen wil bedwingen. Park snowboards zijn gericht op snowboarden in ski parken. Terwijl powder snowboards ervoor zorgen dat je het meeste kunt halen uit de vers gevallen poedersneeuw.
  • Beginner, intermediair of expert
  • Camber, Directional Camber, PurePop Camber, Flying V, Flat Top, Directional Flat Top: de verschillende buigingen zijn allesbepalend voor de specialisatie van jouw snowboard.
  • All mountain Directional, Freeride directional en Twin: ook de vorm van je snowboard maakt nu net dat verschil tussen een snowboard voor een bergafdaling of voor een half-pipe.

Burton snowboard voor heren en dames

Een van de belangrijkste verschillen zijn die tussen de Burton snowboards voor heren en de Burton snowboards voor dames. Mannen en vrouwen zijn toch anders gebouwd en die kleine onderlinge verschillen moeten in een snowboard gecompenseerd worden, zodat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen. Het zijn juist die kleine aanpassingen, die je op het eerste gezicht misschien niet ziet, die ervoor zorgen dat het echt aan te raden is om als man een Burton snowboard voor heren te kopen en als vrouw een Burton snowboard voor dames. We beloven je dat het contrast je zal verbluffen.

Waarom dus een Burton snowboard kopen?

Bij een snowboard van Burton wordt de hoogste kwaliteit voor je gegarandeerd. Je kan bij ons Burton snowboards kopen die door professionals worden gebruikt, of de iets simpele en goedkopere versies die alsnog boven andere merken uitstijgen. Dit zijn snowboards die gemaakt zijn met de nieuwste technieken, ontworpen om jouw ervaring maar te verbeteren en te verbeteren. Bij ons in de winkel kun je bovendien regelmatig profiteren van grote aanbiedingen op de Burton snowboards, waardoor je ze soms voor bijna de helft van de prijs kunt aanschaffen. Kies dus jouw soort, jouw maat en jouw design en vindt bij ons het snowboard voor jou.

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.