Wat is een midlayer?

Een kledingstuk meestal als tussenlaag. Dit wordt gedragen tussen het thermo ondergoed en de buitenste kledinglaag. Midlayer wordt ook wel tweede laag genoemd. De midlayer moet goed kunnen ventileren. Hierdoor kan de warmte en het zweet naar buiten afgevoerd worden. Het wordt vooral gedragen tijdens wintersport.

Producten 1-40 van 104

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-40 van 104

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Van welk materiaal is de midlayer gemaakt?

Midlayers zijn over het gemaakt van fleece, dat is een gebreide en geruwde stofsoort. Het materiaal bestaat uit 100% polyethyleentereftalaat. Het is een materiaal dat veel gebruikt wordt als warmtelaag. Het materiaal kan veel lucht vasthouden, waardoor je lichaam langer warm blijft en u uw lichaamswarmte niet snel kwijt zult raken. In de wintersport wordt het met veel plezier gedragen. Een ander materiaal wat gebruikt wordt, is meri wol. De combinatie van meri wol en fleece is nog warmer. 

Midlayer kopen

Wanneer u van plan bent op wintersport te gaan, is het een perfect kledingstuk om mee te nemen. Het behoort tot de thermowear en houdt u op een gezonde manier warm. Welke soorten zijn er? U kunt midlayers kopen voor dames en heren. Als truien en vesten in diverse designs. 

Midlayers dames zijn te koop in verschillende kleuren en merken. De merken die midlayers dames verkopen zijn onder anderen:


Dit is maar een kleine greep uit de diverse kledingmerken waarbij u midlayers kunt kopen. De heren kunnen ook midlayers kopen. De merken die midlayers heren verkopen zijn onder anderen: 


Midlayers dames zijn te koop in de maten, van XS totaan XXl. De midlayers heren zijn te koop in grotere maten. Een midlayer heren zit comfortabel en warm in de winterse kou. Voor de midlayer dames telt natuurlijk hetzelfde. 

Laat de wintersport maar beginnen. Shop eenvoudig online en verzeker uzelf van een perfecte wintersport. Neem uw tijd om rustig rond te schoppen. Het is een goed ventilerend kledingstuk dat u met plezier zult dragen. Flitsend van de piste af doet u met een midlayer dames of midlayer heren, ook als u het skiën nog moet leren.

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.