Helmen & Brillen

7 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Head skihelm en Head brillen

Head heeft een grote collectie Head ski helmen en Head skibrillen

Head Vizierhelm

Head heeft een grote collectie Head skihelmen en Head vizierhelmen. Koop je een normale helm denk dan even aan een skibril om de set compleet te maken. Ga je voor de Head vizierhelm dan heeft Head een ruime keuze. Een nieuwe Helm is de Head Radar 5K Photo mips.  Deze vizerhelm is ideaal voor brildragende mensen. De 5K lens zorgt ervoor dat  Lens-toonformule werd ontwikkeld voor de alpine omgeving. 5K verbetert het contrast en de kleurbriljantie door specifieke golflengten van het visuele spectrum te filteren, waardoor meer details worden onthuld en een veiligere, minder vermoeiende ervaring op de sneeuw wordt verzekerd, ongeacht de weersomstandigheden. De Photo lenstechnologie 5K en past zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan tussen de categorieën S1 - S3. Wil je graag een mooie vizierhelm maar zoek je iets in een lagere prijs dan hebben wij de Head Knight vizerhelm.

Head skibrillen

Wil je de set compleet maken met een skibril dan zit je hier goed met de Head skibril. Head heeft een aantal modellen bijvoorbeeld de Head Horizon 5K race + spare lens.  De 5K lens zorgt ervoor dat  Lens-toonformule werd ontwikkeld voor de alpine omgeving. 5K verbetert het contrast en de kleurbriljantie door specifieke golflengten van het visuele spectrum te filteren, waardoor meer details worden onthuld en een veiligere, minder vermoeiende ervaring op de sneeuw wordt verzekerd, ongeacht de weersomstandigheden. De Spare lens met een categorie 1 zorgt ervoor dat je meer diepte in de piste ziet bij slecht weer.

Head skihelm

Wil je een helm met de juiste fit dan zit je goed met een Head skihelm met het sphere systeem. De Head compact pro helm. Deze skihelm is voorzien van het sphere systeem zodat het op elk type hoofd past. De HEAD COMPACT PRO is een superlichte helm met een slank profiel in een tijdloos design, die perfect past bij elke hoofdvorm dankzij ons gepatenteerde Sphere Fit systeem. Een comfortabel helmklimaat wordt gegarandeerd door het ventkanaalsysteem met zeven ventilatieopeningen.

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.