Therm-ic

Therm-IC Zool

Wintersport is heerlijk skiën door de witte sneeuw. Een gevoel van vrijheid die extra vrijheid geeft als u geen last heeft van koude voeten. Het skiën blijft fijn als uw voeten aangenaam verwarmd zijn. Dat is mogelijk met de Therm-IC Zool!

14 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Therm-IC handschoenen en skischoen verwarming kopen?

Het merk Therm-ic heeft al een hele lange geschiedenis voor het maken van warmte producten voor skischoenen. Baumsport heeft een grote collectie warmte artikelen speciaal voor de skischoenen of wandelschoenen. Ook hebben wij de Therm ic sokken in de collectie met een accu erin die je elke dag op kan laden. 

Wij hebben 3 modellen in de collectie namelijk powersocks set heat + S-pack 700 , De Powersocks set heat + S-pack 700B en de Powersocks set heat + S pack 1200.

De 700 heeft geeft je warmte tot 8 uur en moet dan weer opgeladen worden, de 700B heeft tevens een bereik van 8 uur maar deze kan je via bluetooth met je telefoon bedienen wat natuurlijk behoorlijk lang is, maar de C-pack 1200 heeft het grootste bereik van 13 uur.

Therm ic handschoenen

Baumsport heeft ook Therm ic handschoenen model Uktra heating gloves in de collectie die je elke dag warmte geeft tijdens de wintersport. De accu is in 3 standen te verstellen, de accu duur van een paar handschoenen is een duur van 10uur en houd je lekker warm tijdens de koude dagen van de wintersport. De handschoenen verspreiden de warmte 360 ° rond de vingers en de bovenkant van de hand, daarnaast hebben de Ultra heating gloves in beide handschoenen een vakje om de accu in op te bergen. De handschoenen hebben een membraam dat waterdicht is en ademend en worden geleverd met een oplaadkabel.

Therm ic accu

Waar Therm-ic het meest om bekend staat is toch wel de skischoen verwarming, voorheen maakte het bedrijf de therm ic 1200 maar die voeren ze de Therm ic C-pack 1700: deze accu heeft een lange levensduur en gaat tot 17 uur mee.

De meest verkochte accu is dan toch wel de Therm ic C- Pack 1300: deze accu bestaat in 2 varianten namelijk de therm ic C-Pack 1300 en de Therm ic 1300 B (de B staat voor bluetooth). Deze accu kan je koppelen aan de telefoon zodat je met je telefoon de accu kan bedienen.  De accu heeft afhankelijk van de weersomstandigheden een bereik van maximaal 13 uur. De oplaadkabel van de accu's zijn tegenwoordig allemaal hetzelfde en heeft een USB stekker die ook gebruikt worden met de telefoon, hierdoor kun je de accu dus eenvoudig in de auto en in je hotelkamer opladen.

Wil je de accu gaan gebruiken met de zooltjes in je normale wandelschoenen, dan dien je de Therm ic verlengkabel te kopen zodat je de accu in je broekzak kan doen. 

De Therm ic zooltjes zijn er in verschillende soorten. Wij verkopen de Therm ic insole heat flat die je niet op maat koopt maar bij kan knippen in elk gewenste maat. De verwarming van de skischoenen zit verwerkt in de voorvoet.

Wij verkopen de Therm ic Heat insole 3D. Deze zooltjes koop je op maat en zou je iets bij kunnen knippen. Ook zit hier het verwarming element in de voorvoet maar deze zool heeft een beter voetbed en geeft je meer ondersteuning in de skischoenen. Bij alle zooltjes zitten de kabels vast aan het zooltje.

Voor de beste montage dien je een klein sneetje te maken bij de hak van de skischoenen zodat je de kabel erdoor kan halen om geen last van de kabel te hebben tijdens het skiën. De kabel loopt dan tussen de buitenschaal en de binnenschoenen van je skischoenen.

Therm ic sets

Therm ic heeft ook een set in de collectie van zowel de zooltjes als de accu namelijk de Therm ic heat flat + c-pack 1300 (therm ic powerpack). Deze set is compleet met oplaadkabels en gebruiksaanwijzing.

Therm-ic zolen

Als u geen last wilt hebben van koude voeten tijdens de wintersport, kunt u eenvoudig online een therm-ic zool kopen. Deze zolen zijn niet alleen fijn tijdens het skiën, maar ook in andere situaties. Enkele goede eigenschappen en voordelen voor u op een rijtje: 

  • Voor binnen- en buitenschoenen
  • Werkschoenen en ski- snowboardschoenen
  • Een platte zool geschikt voor alle schoenen
  • Geen accu's en kabels in de weg
  • Geïntegreerde oplaadbare accu
  • Een ergonomisch ontworpen zool
  • Ingebouwde temperatuursensor

Een therm-ic zool kopen is een aankoop waar u goede informatie bij krijgt. Mocht u vragen hebben over de veiligheid of andere vragen over gebruik, dan kunt u deze online stellen. 

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.