Mutsen & sjaals

Producten 1-40 van 71

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-40 van 71

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Wintersport muts en sjaals

Wintersport muts kopen 

Bij Baumsport vind je een uitgebreid aanbod aan wintersport mutsen en sjaals. Je kunt ons assortiment ontdekken in onze online shop of je kunt ook langskomen om onze ruime collectie te passen in onze wintersport winkel te Hengelo. In onze winkel ben je aan het juiste adres voor advies en een persoonlijke service om te vinden wat je zoekt. Een wintersport muts kopen doe je bij Baumsport. 

De geknipte wintersport muts

Bij Baumsport kunnen zowel dames, heren als kinderen de wintermuts vinden die bij hen past. Een geschikte wintersport muts kopen. Het lijkt iets evident, maar iedereen heeft een ander type hoofd wat betreft bijvoorbeeld de omtrek. Daarom is het heel belangrijk om een muts te kiezen die bij jouw hoofd past. Deze moet namelijk comfortabel zitten om hem goed te kunnen dragen. Ontdek snel onze collectie en selecteer er de winter muts die het best bij jouw wensen aansluit. Ons aanbod omvat steeds de laatste nieuwe trends voor wintersport mutsen en sjaals. Je hebt er de keuze uit tal van grote topmerken, zoals: Airhole, Anon, Armani EA7, Aquapac, Bogner Fire Ice, Buff, Burton, Goldbergh, Kjus, PeakPerformance, Poederbaas en Roxy. 

Aangezien onze collectie ruim is, dien je er goed aan voldoende tijd te nemen om de verschillende merken en modellen van winter mutsen te passen alvorens te beslissen. Zo zul je de juiste keuze maken. 

Uitvoering wintersport muts 

Ga je een wintersport muts kopen? Besteed dan voldoende tijd en aandacht aan de maat van de muts. Ieder heeft namelijk een verschillende vorm van hoofd en zal dan ook een andere maat nodig hebben. Een te kleine muts is niet prettig om te dragen en een muts die te ruim zit is ook niet bepaald handig. 

Naast de pasvorm is ook de uitvoering van de muts een belangrijk kenmerk om mee rekening te houden. Je wilt namelijk ook een mooie muts, hoofdband, nekwarmer of sjaal aantrekken om jouw wintersport outfit compleet te maken. Baumsport biedt een ruim gamma mutsen maar ook hoofdbaneden zodat iedereen, jong of oud, man of vrouw, er de geschikte wintermuts kan kopen. Je vindt er stoere uitvoeringen maar ook elegante,gebreide mutsen. Je hebt ze in felle, maar ook neutrale kleuren. 

Een wintersport muts kopen bij Baumsport, dat is succes gegarandeerd! Je geniet bij ons van super kwaliteit in een aantrekkelijk design. Dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs.

 

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.