KOU Sportswear

2 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

De KOU sportswear collectie van Baum sport

Kou Sportswear is in 2017 opgericht door Britt Bertens. Opgegroeid met twee oma’s die zelfstandig onderneemsters waren en ouders met een kledingwinkel, stroomt het ondernemerschap door haar aderen. Opgroeien met beurzen bezoeken, op inkoop gaan en in de winkel van haar ouders helpen hebben haar hele leven al bepaald in welke branche ik thuis hoor: de modebranche. Vanuit de combinatie van ondernemerschap, de liefde voor mode, haar fascinatie voor sport, en mijn obsessie voor wintersport wilde ik graag een nieuw label in het leven roepen.

‘Kou Sportswear is een múst als basis voor je wintersport outfit’

‘Focus’
 Kou Sportswear is een label met trendy wintersportkleding van nú. Anders dan andere merken in de wintersportbranche richten wij ons enkel op bovenkleding en onderkleding voor dames. 

Hun items zijn altijd bedacht om te combineren met alles dat nieuw in de winkel hangt of thuis bij u in de kledingkast. Dus ook als je niet ieder jaar een nieuw skipak koopt, kan je met onze bovenkleding en accessoires tóch een nieuwe draai geven aan je outfit.

‘Eigentijds’
Met de directe vertaling van de trends uit wereldwijde fashionshows en het straatbeeld naar de wintersportfashion komt Kou Sportswear met strakke contouren, herkenbare, vrouwelijke en sportieve designs tot een eigentijds uiterlijk. Zowel in de welbekende primaire kleuren als de seizoensgebonden trend kleuren. Je kan kiezen voor een exclusieve print om je outfit te upgraden met een key-piece, maar mocht je outfit al heel bont zijn kan je ook voor een sportievere effen basis gaan. Voor ieder wat wils.

‘Toegankelijk’
Kou Sportswear linkt aan de gehele ‘wintersport’. Wintersport bestaat al lang niet meer uit alleen skiën of snowboarden. Twee-derde van de wintersporters gaat de piste op, maar iedereen geniet van alles wat er te doen is. Dus ook buiten de pistes. De toegankelijke collectie van Kou Sportswear is bij iedere activiteit te dragen. Zelfs buiten de wintersport zijn de items makkelijk door te dragen in andere sportieve outfits, zéker als je buiten sport. Buiten de draagbaarheid zijn onze collecties ook toegankelijk in prijs. Zij proberen altijd een kwalitatief product, netjes geproduceerd tegen een eerlijke prijs aan te bieden.

‘Sterk’
Zij ‘durven anders te zijn’ dan het bestaande wintersport aanbod. Kou Sportswear kiest dan ook specifiek voor de focus op bovenkleding en accessoires. Lef tonen, jezelf zijn en bouwen aan je droom. Wintersportkleding uit zijn verband halen, mensen tot nadenken zetten, maar het zicht op de besneeuwde bergtoppen niet verliezen. Sterk is ook te relateren aan de betrouwbaarheid van de kwaliteit. Het gebruik van Italiaanse stoffen met bewezen goede kwaliteiten en eigenschappen die nodig zijn voor een comfortabele en functionele sportoutfit maken de collectie af. Kou Sportswear zorgt ervoor dat je ook op de hoogste sneeuwtoppen lekker warm blijft.

De drempel ligt dus laag en de essentie is dan ook dat je je wintersport outfit een extra boost geeft met de items van Kou Sportswear.