Thermo broeken

18 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

18 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Thermo broeken voor wintersport

Als je op wintersport gaat zijn thermobroeken onmisbaar in je bagage. Het houdt je lekker warm tijdens het skiën en daarmee wordt ook voorkomen dat je koude spieren krijgt. In onze winkel hebben wij een ruime voorraad broeken voor dames, heren en kinderen. Deze broeken worden ook wel thermo ondergoed of technisch ondergoed genoemd en is gemaakt van bepaalde technische stoffen, die ervoor zorgen dat je warm blijft wanneer dat nodig is (bijvoorbeeld als je even pauze neemt tijdens het skiën) en het vocht, afkomstig van het zweten, op de juiste manier in de stof wordt opgenomen, zodat je huid niet nat wordt en afkoelt. We hebben verschillende merken in verschillende prijsklassen. Als je een thermobroek gaat kopen hoeft dat dus niet duur te zijn. 

Thermo broeken kopen

Indien je een thermobroek gaat kopen zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ten eerste moet de broek goed aansluiten op je benen. Als de broek te strak zit gaat het erg zweten en je kunt je niet soepel bewegen tijdens het skiën. De broek mag ook niet te wijd zitten. Een beetje wijd is natuurlijk geen probleem, je moet voldoende bewegingsvrijheid hebben tijdens het skiën. Ook moet je rekening houden dat de broek lang genoeg is. Je kunt met het passen uit gaan van je eigen broeklengte. Een te korte broek kan zich gaan opkroppen op je onderbenen en kou binnenlaten, een te lange broek is vaak niet zo'n probleem. Je kunt de onderkant van de thermobroek wegstoppen in je skisokken. Let er bij het passen van de broek ook op, dat de broek hoog genoeg opgetrokken kan worden op de buik en rug en niet afzakt met voorover bukken of knielen. Een goede tip daarbij is je thermoshirt in je broek te stoppen met het aantrekken van de skikleding, zodat de broek wat meer op zijn plaats blijft zitten en je geen ontblote onderrug krijgt tijdens het skiën. Verder moet een thermobroek niet te dun of te dik zijn. Iedereen is weer anders en de ene persoon heeft het sneller koud dan de ander. Ben je gevoelig voor spierkramp? Dan is het aan te raden een wat dikkere thermobroek te kopen. Als je juist snel zweet en het vaak warm hebt tijdens inspanning, kan een dunnere thermobroek uitkomst bieden. Wij hebben in onze winkelvoorraad rekening gehouden met de wensen van de klanten. Naast onze thermobroeken beschikken wij ook over:

Thermo broeken

Bedenk ook waar je de broek nog meer voor wilt gebruiken. De meeste thermokleding is gemaakt voor het beoefenen van alle wintersporten, maar ook voor hardlopen en wielrennen in de winter. Als je de broek puur alleen voor de jaarlijkse wintersport gebruikt, kan je prima een thermobroek uit een lagere of midden prijsklasse kopen. Wij hebben in onze winkel alleen producten die goedgekeurd zijn tijdens de fabricatie en een goede kwaliteit bezitten. Je kunt dus prima een aantal jaren vooruit met een thermobroek uit onze winkel. 

Zijn er tijdens het lezen vragen in je opgekomen of wil je graag meer informatie? Wij helpen u graag in onze winkel voor het beantwoorden van je vragen en het geven van adviezen. Onze medewerkers hebben een grote passie voor wintersport en helpen je graag om de juiste thermobroek te kopen. Tot snel in onze winkel.

 

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.