Skihelm dames

Producten 1-40 van 43

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-40 van 43

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Skihelm dames

Er zijn veel dames die bij het skiën een hekel hebben aan het dragen van een skihelm. Het is een feit dat je haar er niet mooier van zal gaan zitten, maar je veiligheid is toch belangrijker. Van alle ongelukken die er op een piste gebeuren zijn 15% van de letsels aan het hoofd. Je moet er toch niet aandenken dat je met je hoofd tegen een steen komt die boven de sneeuw uitsteekt en daardoor verlamd raakt. Dat gebeurt helaas nog maar al te vaak. Vroeger waren de skihelmen alleen maar voor de mietjes. Nu zijn ze zo gemaakt, met felle prints en kleuren, dat ze juist horen bij een moderne ski-outfit uitrusting. 

Aandachtspunten bij een skihelm dames kopen 

Bij een skihelm kopen is het belangrijk dat je enkele regels in acht neemt. Welk type skihelm je aanschaft, is afhankelijk van wat voor type skiër of snowboarder je bent. Er zijn in principe drie soorten helmen namelijk de hardshell- de softshell en de hybride helm. 

De hardshell helm heeft een losse, zachte binnenzijde met een harde schaal. Deze geeft de beste bescherming, maar het nadeel van deze helm is dat hij vrij zwaar is. Hij is geschikt voor die skiërs die ook vaak van de piste afgaan. 

De softshell helm is de comfortabele helm. Hij ventileert beter en is ook niet zo dik. Ook is deze helm niet zo zwaar. Ze bieden wel wat minder bescherming dan de hardshell helmen, maar ze zijn veel prettiger om te dragen. Blijf je op de pistes skiën dan biedt deze helm voldoende veiligheid. 

De hybride helm combineert beiden. De bovenzijde van deze helm is hard. De bovenzijde heeft ook de meeste bescherming nodig. De zijkant is zachter en daar dus comfortabeler. 

Naast skihelmen voor dames beschikken we bij Baumsport ook over:

Skihelm dames van hoge kwaliteit kopen

Wanneer je een skihelm gaat kopen moet je je goed laten voorlichten. De verkoper zal je eerst vragen waarvoor je de helm gaat gebruiken. Ga je alleen op de piste skiën of ga je ook van de piste af. Hij zal je dan verschillende soorten helmen laten zien waarvan hij denkt dat ze bij jou zullen passen. Voor de dames zal hij de meer kleurrijke helmen kiezen, zodat ze er toch modieus uitzien, ondanks de goede beveiliging.

 

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.