Op wintersport met Head Ski's

Ga je aankomende winter op wintersport en wil je graag je eigen ski's aanschaffen? Wij hebben in onze winkel een uitgebreid aanbod in Head ski's. Wij hebben zowel Head ski's voor dames als Head ski's voor heren. Aarzel niet om langs te komen bij ons in de winkel, wij helpen je graag met passen van de Head ski's en het geven van adviezen.

9 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Ski's van Head

Vroeger waren voornamelijk traditionele ski's in gebruik. Tegenwoordig worden er vrijwel alleen nog carve ski's gebruikt. Deze zijn in de jaren 90 op de markt gekomen. De carve ski's zijn makkelijker in gebruik dan traditionele ski's, bochten maken gaat gemakkelijker door de vorm waarin de ski is gemaakt. Daarnaast sta je stabieler en is de carve ski minder snel vermoeiend. Alleen maar voordelen dus. Zowel de Head ski's voor heren als de Head ski's voor dames zijn in onze winkel allemaal van het carve soort. Zo weten mensen zeker dat ze goede Head ski's kopen bij ons. 

Waar je op moet

Als je Head ski's wil kopen zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ten eerste moet je bij jezelf na gaan wat voor type skiër je bent. Ben je een recreatieve skiër die het rustig aan doet en vooral voor plezier gaat, of ben je een prestatieve skiër die juist zo hard mogelijk van de piste af wil en scherpe bochten wil maken? In onze winkel werken mensen die zelf veel ervaring met skiën hebben op uiteenlopende niveau's. Graag maken we een praatje met je in onze winkel en kunnen wij op grond daarvan een advies geven welke ski het beste bij je past. Head ski's kopen willen wij voor jou zo makkelijk mogelijk maken. 

Ook belangrijk bij Head Ski's

Daarnaast is het belangrijk wanneer je Head ski's gaat kopen, of je een man of een vrouw bent. Head ski's voor dames zijn anders gemaakt dan Head ski's voor heren. Ten eerste hebben dames gemiddeld een kortere lichaamslengte en wegen ze gemiddeld wat minder dan heren. Daarnaast ligt het zwaartepunt bij de vrouw iets meer naar achteren dan bij de man met skiën. Ten slotte hebben vrouwen wat minder spiermassa dan mannen, waardoor mannen met druk uitoefenen met hun spieren op de ski's. Head ski's voor dames hebben dus wel degelijk andere eigenschappen dan Head ski's voor heren. Deze eigenschappen hebben eigenlijk alleen maar voordelen. De performance wordt beter en de man of vrouw kan er gemakkelijker mee skiën. 

Head Ski's voor ieder budget

Ten slotte is het belangrijk om rekening te houden met wat voor budget je hebt en met wat voor doel je de Head ski's gaat kopen. Head ski's zijn er in allerlei soorten prijsklassen. Daarnaast spelen ook je persoonlijke wensen mee. Ben je vooral gericht op recreatief skiën, dan ben je minder geld kwijt dan als je veel hoge eisen stelt aan je ski's, omdat je bijvoorbeeld aan wedstrijden mee doet en er veel mee gaat trainen. Eigenlijk komt het er op neer dat hoe meer specificaties je ski's hebben, hoe duurder je uit bent. Vraag jezelf dus goed af met welk doel je op wintersport gaat en of de ski's je genoeg tevreden gaan stellen voor de komende jaren. En als laatste, je ski's moeten je veel plezier geven, en ook veiligheid. Stel dus een reeël doel voor jezelf en zet niet te hoog in. Veel plezier op de piste!

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.