Smith Skibrillen / Goggles

Smith Skibrillen

Ben je op zoek naar een goede en betaalbare skibril? Kom eens langs bij ons in de winkel, wij hebben een grote voorraad Smith skibrillen voor dames en Smith skibrillen voor heren. Twijfel je nog of je een Smith skibril gaat kopen? Wij verwelkomen je graag in de winkel voor advies en het passen.

11 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Smith Skibrillen kopen

Voordat je een Smith skibril gaat kopen, zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Ten eerste moet de skibril goed om je hoofd passen. De Smith skibrillen worden gefabriceerd met een verstelbare hoofdband, zodat je naar eigen wens de skibril strakker of losser kan maken. Een handige tip is om de Smith skibril samen te passen met je skihelm. Het is noodzakelijk dat zowel de skibril als de helm samen goed zitten, niet te strak omdat het anders gaat knellen, maar ook niet te losjes zodat je skibril en helm niet gaan schuiven. De Smith skibrillen voor dames hebben een iets strakkere hoofdband dan de Smith skibrillen voor heren, omdat vrouwen gemiddeld een kleiner hoofd hebben dan mannen. 

Hoge kwaliteit Smith Skibrillen

Daarnaast is het belangrijk om te weten wat voor lens je wil. Je kunt de Smith skibrillen kopen in verschillende designs en met verschillende soorten lenzen. Als je brildragend bent, kan je bijvoorbeeld kiezen voor een skibril op sterkte. Je gewone bril hoef je dan niet onder de skibril te dragen. Bovendien hoef je je dan ook geen zorgen te maken over beschadiging van je gewone bril. Het is vanzelfsprekend dat alle skibrillen UV-werende glazen hebben. De straling van de zon is in de hoge bergen vele malen hoger dan op de grond en kan schade aan je ogen veroorzaken. Het is daarom zeer belangrijk dat je altijd een skibril draagt als je op de piste bent. Daarnaast beschermt de Smith skibril ook je ogen tegen de koude wind en wordt er voorkomen dat er sneeuw in je ogen komt tijdens een snelle afdaling op de ski's. Wij verkopen zowel Smith skibrillen voor dames als Smith skibrillen voor heren in vele hippe en sportieve modellen. Wat dacht je van een neon roze Smith skibril voor dames? Of een glimmend blauwe Smith skibril voor heren? 

Ruim assortiment Smith Skibrillen

Ten slotte is het ook belangrijk om te weten wat voor materiaal er in de skibril verwerkt is. De Smith skibril is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal rondom de ogen en welke zorgt voor een goede ventilatie. De lenzen hebben een anti-fog functie, dus je hoeft niet bang te zijn voor een beslagen skibril. Ben je al overtuigd en wil je graag een Smith skibril kopen? We zien je graag terug in onze winkel.

 

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.