25 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

25 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

De Toni Sailer collectie van Baumsport

Baumsport heeft zo wel Toni Sailer dames als Toni Sailer heren in de collectie. Hieronder vallen ook de bekende Toni Sailer ski jassen en de bekende Toni Sailer ski broeken.

over Toni Sailer

Een van de belangrijke kenmerken van Toni Sailer is de combinatie van stijl en functionaliteit. Het merk kiest er dan ook voor om kleding te produceren wat op de piste als in het dagelijks leven gedragen kan worden, dit is niet alleen heel functioneel maar ook duurzaam. Toni Sailer heeft zelf een erg klassieke uitstraling hier is zijn kledinglijn dan ook op gebaseerd. Ze maken gebruik van erg hoogwaardige materialen denk hierbij aan Primaloft, Gore Tex, Leer, Kasjmier en meer technische stoffen. Toni Sailer ski jassen zijn erg populair en worden beschouwd als een van de beste ski jassen op de markt, deze ski jassen zijn voorzien van sneeuwvangers, verstelbare capuchons, waterdichte ritsen, en ademende membranen die vocht af voeren en zorgen voor ventilatie.

geschiedenis Toni Sailer

Het kledingmerk Toni Sailer is vernoemd naar de bekende skiër Anton Engelbert hij won drie gouden medailles op de olympische winterspelen in 1956. In 1995 werd het merk opgericht, met als doel een klassieke stijl te weerspiegelen zoals Toni deze zelf ook had. In de loop van de jaren is Toni Sailer steeds meer uitgegroeid tot een hoogwaardig ski kleding merk. Dit alles hebben ze te danken aan hun hoge kwaliteit stoffen en de mooie functionele kledingstukken. De laatste jaren breid het merk zich ook steeds meer uit op de casual kleding markt. Toni Sailer Casual is dan ook steeds groter en bekender aan het worden. Vandaag de dag is Toni Sailer dus een wereldwijd erkend merk, dat bekend staat om zijn toewijding en vakmanschap aan kwaliteit en stijl. Het merk richt zich nog altijd op de erfenis van Toni Sailer zelf, door kleding te produceren die tijdloos is en zowel op wintersport als in het dagelijks leven gedragen kan worden.

Gore-Tex

Het Gore-Tex ePTFE membraan is de kern van alle Gore-Tex producten. Het bestaat uit meer dan een miljard microscopische poriën per vierkante centimeter. Deze poriën zijn 20.000 keer zo klein als een waterdruppel, maar tegelijkertijd 700 keer zo groot als een zweet molecule. Dit zorgt ervoor dat het membraan waterproof is, terwijl het tegelijkertijd transpiratievocht doorlaat naar buiten.

Tevens zijn alle moderne Gore-Tex producten voorzien van een oleophobische coating aan de binnenkant van het membraan, wat het membraan beschermt tegen zweet en lichaamsvet. Hierdoor is het membraan duurzaam en raken de poriën niet verstopt door lichaamsvet of zweet.

Toni Sailer verwerkt in bijna alle jassen en broeken Gore-Tex waardoor deze direct van hoge kwaliteit zijn.

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.