Skibril dames

27 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

27 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Skibril Dames kopen

Veel mensen weten niet hoe belangrijk een goede skibril is. Sommige zien de bril zelfs eerder als een modieuze accessoire die wat gemak biedt. Toch is die skibril een zeer belangrijk onderdeel van je skiuitrusting. Een goede skibril kan zelfs helpen om skiblessures te voorkomen. Bij Baumsport kun je een ruime sortering aan skibrillen voor dames vinden. Niet alleen in onze webshop, maar ook in de skiwinkel in Hengelo. Wanneer je de skibril voor dames online bestelt, is het natuurlijk altijd mogelijk om de skibril te retourneren indien het niet de bril is die je zoekt, maar je kunt de modellen natuurlijk ook komen bekijken en passen in onze winkel. 

Waarom is een skibril voor dames

Tijdens het skiën wordt het licht gereflecteerd door de sneeuw. Daarnaast ski je vaak op een grote hoogte waar de Uv-straling van de zon een stuk sterker is. Als je geen goede skibril draagt, kan dit alles bij elkaar leiden tot tranende ogen, pijnlijke ogen of zelfs sneeuwblindheid. Natuurlijk zorgt de skibril ook dat de sneeuw niet in je ogen komt tijdens het skiën of het eventuele ijs wat omhoog spat als je met een behoorlijke snelheid van de piste af komt suizen. Zeker als je veel off-piste skiet zorgt een skibril voor extra veiligheid. Laaghangende boomtakken kunnen als je een skibril draagt geen schade aan je ogen toebrengen. 

Welke skibril voor dames kopen? 

Er zijn verschillende soorten skibrillen voor dames. Ze verschillen niet alleen van uiterlijk, kleur of design, maar ook de lenzen van de skibrillen zijn verschillend. Dit is niet voor niets, iedere kleur lens heeft een eigen functie. Zo kun je als het sneeuwt het beste voor een oranje of gele lens kiezen, deze laten meer licht door waardoor je het contrast beter ziet. Ook bij mist is een gele of oranje lens beter. Bij bewolking kun je beter voor een groene of een oranje lens kiezen. Ook bij sluierbewolking en opklaringen is de groene lens geschikter of een oranje lens met een spiegelcoating. We hopen natuurlijk allemaal tijdens de wintersport op een lekker zonnetje en als dat zo is, dan kun je beter een skibril voor dames kopen met een bruine, gouden, blauwe of rode lens. Koop het liefst een skibril voor dames met een spiegelende lens en bij extreme zon liever een gletsjerlens. Een oranje of gele skibril voor dames kopen bij zeer zonnig weer is niet verstandig, hier komt veel te veel licht doorheen. Als je veel ’s avonds op een verlichte piste gaat skiën is het verstandig om een skibril voor dames te kopen met een niet-gekleurde lens. Naast onze skibrillen voor dames beschikken wij over:

Het ruime assortiment skibril dames van Baumsport


Een skibril voor dames kopen bij Baumsport.nl heeft een aantal voordelen. Op de overzichtelijk website kun je in het ruime assortiment wintersportartikelen de skibrillen eenvoudig vinden. Je kunt hier skibrillen voor dames zoeken op merk, maar ook op type en zelfs op kleur. Zo vind je al snel de skibril die bij je past. De artikelen van Baumsport hebben een snelle levering en een hoge kwaliteit. Neem gewoon eens een kijkje op onze website en ontdek onze brede collectie.