Producten 1-40 van 69

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-40 van 69

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Skischoen kopen

Bij Baumsport bent u aan het juiste adres als u skischoenen wilt kopen. Naast een grote collectie skischoenen in onze webshop hebben we dezelfde collectie voorradig in onze skiwinkel in Hengelo. Dus wanneer u graag advies wenst bent u van harte welkom in onze winkel.

Skischoen merken

Aangezien iedereen een andere type voet heeft en dus een andere type skischoen nodig heeft hebben we een mooie en goede collectie skischoenen samengesteld van de onderstaande merken:

Het is belangrijk dat u rustig de tijd neemt om verschillende modellen en merken skischoenen te passen alvorens u de juiste keus maakt.

Maatvoering skischoenen

Onze ervaring leert dat nog steeds veel skiërs te grote skischoenen kopen. Wij meten eerst altijd de maat van de voeten op in cm. De maten van de skischoenen worden weergegeven in cm. Een te grote skischoen staat wellicht lekker in de winkel maar tijdens het skiën zult u aan schuiven en/of zwabber in de schoenen. Dit gaat ten koste van de directheid. 

Skischoen op maat maken

Nadat u verschillende modellen skischoenen heeft gepast is het zaak om de skischoen op maat te maken voor een nog betere pasvorm. Wij kunnen de skischoen bootfitten voor u. Zowel de binnenschoen als de buitenschaal kan op maat gemaakt worden. Dit doen we door middel van een speciale oven en föhn.

Zooltjes in skischoenen.

Veel mensen denken dat pijnlijke voeten bij het skiën hoort. Dat is gelukkig niet zo. Kramp en pijnlijke voeten kan in de meeste gevallen verholpen worden door goede zooltje in de skischoenen te leggen.

Skischoen voor voeten met hoge wreef

Voor voeten met een hoge wreef geldt ook dat ze automatisch een hoge holling onder de voet hebben. Deze holling dient opgevuld te worden door een goede zool. Hierdoor voorkom je dat de voet door kan zakken zodat er geen kramp onder je voet kan ontstaan.

Skischoen afstellen op de skibinding

Wanneer u een nieuwe skischoen heeft gekocht is het van belang dat u de skibinding opnieuw afstelt. Komt u langs in de winkel om skischoenen te kopen? Neem dan uw ski’s mee. Wij stellen dan kosteloos de bindingen

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.