Ski onderhoud & Accessoires

Wie regelmatig op wintersport gaat, weet dat een ski onderhoud de levensduur van het skimateriaal verlengd. Daarom is het belangrijk af en toe het materiaal eens te checken of er geen roestplekken op de bindingen en staalkanten zijn. Ook de ski’s zelf mogen niet uitdrogen en moeten op een goede plaats bewaard worden.

Producten 1-40 van 76

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-40 van 76

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Ski onderhoud zelf doen

Veel onderhoud kan men zelf doen met de juiste middelen en materialen. Hier bij baumsport.nl kan men al een paar middelen vinden die nuttig zijn om ski’s te onderhouden. Onze producten zijn van topkwaliteit en speciaal gemaakt om je materiaal in topconditie klaar te stomen voor de volgende skivakantie. 

  • Waxen : Regelmatig je ski’s waxen is een must voor het ski onderhoud. Er bestaan verschillende soorten wax om je ski’s te waxen. Alles hangt af van het skimateriaal je gebruikt. Bij ons kan je alles online vinden om te waxen zoals wax, een waxijzer, een krabbel en borstel. 
  • Slijpen: Slijpen is geen eenvoudig werkje om te doen. De meeste laten hun ski’s dan ook slijpen in een gespecialiseerde winkel. Als je zelf heel nauwkeurig en precies werkt, kan je deze taak ook zelf met een goede vijl en de nabehandeling met een diamantvijltje. 
  • Gaatjes en krassen wegwerken: Gaatjes en krassen kan zelf ook wegwerken met een opvulpistool. Nadien het overtollige weghalen met de daarvoor bestemde krabber. 

De juiste opbergruimte ideaal voor ski onderhoud

De juiste opbergruimte is nodig om je ski’s zo goed mogelijk te bewaren. Belangrijk is dat het skimateriaal in een ruimte wordt opgeborgen waar de nodige ventilatie aanwezig is .  

Na de wintersportvakantie zorg je best dat je ski’s nog met een goede laag wax weg zet in de juiste opbergruimte. Weken voor de nieuwe wintersportvakantie haal je deze wax eraf. Vervolgens maak je de skilatten schoon en het onderhoud kan weer beginnen. 

De mogelijkheden zijn eindeloos:

Ski accessoires

Ski accessoires kopen doe je alleen maar als je heel regelmatig op wintersport gaat. Het is dan ook belangrijk om de juiste accessoires te kiezen die bij jouw materiaal passen. Je vindt vast wel wat je zoekt tussen de verschillende merken om op en top volledig geëquipeerd op wintersport te vertrekken.

Nog meer ski accessoires kopen

Je kan natuurlijk nog vele andere ski accessoires kopen dan alleen maar onderhoudsproducten. Zo vind je ook diverse skibrillen, opbergtassen voor boots of opbergtassen voor ski's en snowboards ook in onze online shop terug. Zowel dames als heren kunnen hun gading in het diverse materiaal die we aanbieden vinden. Natuurlijk bieden wij buiten ski materiaal ook de skikledij en allerlei accessoires daaromtrent aan. 

Ski accessoires kopen bij baumsport.nl

Bij baumsport.nl vind je diverse ski accessoires om je wintersportoutfit volledig af te maken. Niet gevonden wat je zoekt? Wij verwijzen je graag even door naar onze klantendienstpagina en neem gerust even contact op met onze klantendienst als je de ski accessoires niet vindt die je zoekt. Zij kunnen je onmiddellijk zeggen waar je deze terug kan vinden of deze nog wel voorradig zijn.

https://www.baumsport.nl/ski/onderhoud-accessoires/tassen

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.