Skihandschoenen heren

Producten 1-40 van 108

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren
 1. LEVEL SUBURBAN MITT Black
  LEVEL SUBURBAN MITT Black
  € 79.95 € 39,98
 2. LEVEL SUBURBAN Gold
  LEVEL SUBURBAN Gold
  € 64.95 € 32,48
 3. level mustang black
  LEVEL MUSTANG black
  € 129.95 € 64,98
 4. Bogner boris black zwart
  BOGNER BORIS black
  € 179.00 € 107,40
 5. bogner vito black
  BOGNER VICO black
  € 229.00 € 137,40
 6. LEVEL ACTION GLOVE
  LEVEL ACTION GLOVE
  € 59.95 € 29,98
 7. LEVEL ROVER GLOVE
  LEVEL ROVER GLOVE
  € 89.95 € 44,98
 8. LEVEL HERO GLOVE
  LEVEL HERO GLOVE
  € 54.95 € 27,48
 9. LEVEL FLY GLOVE
  LEVEL FLY GLOVE
  € 119.95 € 59,98
 10. LEVEL FLY PK GLOVE
  LEVEL FLY PK GLOVE
  € 119.00 € 59,50
 11. level gloves suburban gtx
  LEVEL SUBURBAN GTX® GLOVE
  € 99.95 € 49,98
 12. reusch-profi-sl-black
  REUSCH PROFI SL BLACK
  € 139.95 € 111,96

Producten 1-40 van 108

Pagina

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Skihandschoenen heren

Ga je gezellig met je vrienden of je gezin op wintersport? En heb je nog een paar goede en warme ski handschoenen voor heren nodig? Handschoenen zijn vanzelfsprekend onmisbaar, het houdt je handen warm en droog en zorgt voor een extra stukje veiligheid. Bij onze winkel ben je aan het goede adres. Wij hebben een ruim assortiment ski handschoenen voor heren. Dus wil je ski handschoenen voor heren kopen, dan verwelkomen we je graag in onze winkel. 

Er zijn een aantal punten waar je op moet letten als je ski handschoenen voor heren gaat kopen. De handschoen moet goed aansluiten op je hand en vingers. De handschoen mag niet te strak zitten, omdat deze anders gaat knellen. Dit kan pijnlijk en vervelend zijn en het is erg hinderlijk bij het vasthouden van de skistokken. Als de handschoenen te ruim zitten, kunnen ze van je hand afglijden, je hebt geen grip op je skistokken en de warmte kan niet goed worden vastgehouden. Verder moet de handschoen natuurlijk je handen goed warm houden op de piste. Koude handen en vingertoppen kunnen erg vervelend en pijnlijk zijn en kan je bij het skiën behoorlijk hinderen. In onze winkel hoef je je daar overigens geen zorgen over te maken, al onze ski handschoenen voor heren zijn getest bij de fabricage op het vasthouden van warmte en veiligheid. Onze handschoenen beschermen je dus ook als je per ongeluk een val maakt. Als je overigens snel last van koude handen hebt, verkopen wij ook thermo onderhandschoenen. Deze zijn van dun en zacht materiaal zodat ze perfect onder je ski handschoen passen. Ook verkopen wij warmte elementen die je in je handschoenen kan stoppen voor extra warme handen. 

Skihandschoenen heren kopen


In onze winkel kunnen we je helpen met het opmeten van je handomtrek. Net als bij sokken en schoenen, bestaan er ook maten voor handschoenen. Wij hebben alle maten op voorraad, zowel voor kleine als grote handen hebben wij ski handschoenen voor heren te koop. Ski handschoenen voor heren zijn speciaal aangepast aan de vorm van de vingers en grootte van de hand, mannen hebben vaak grotere handen dan vrouwen en daar is bij de fabricage rekening mee gehouden. Onze handschoenen zijn gemaakt van thermo en fleece materiaal, zodat je er zeker van kunt zijn dat je handen goed warm blijven, hoe lang je ook aan het skiën bent. Ook zijn onze handschoenen gemaakt van waterdicht materiaal, zodat er geen vocht in de binnenkant van je handschoenen kan komen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over koude of natte handen als je per ongeluk met je handschoenen in de sneeuw bent gekomen. Ook leuk om voor de afwisseling een keer sneeuwballen te gooien of sleetje te rijden met je kinderen, met onze handschoenen kan dat allemaal! Daarnaast beschikken wij bij Baumsport ook over:


Tijdens het lezen heb zijn er wellicht vragen in je opgekomen. Ski handschoenen voor heren kopen is een belangrijke investering in het wintersport materiaal en dat begrijpen wij goed. Wij verwelkomen je graag in onze winkel voor het beantwoorden van je vragen en het geven van adviezen. Onze medewerkers hebben een grote passie voor wintersport en helpen je met groot plezier. Tot snel in onze winkel.

 

Inspiratie