De lacoste polo shirt zijn tegenwoordig in alle kleuren verkrijgbaar! Bij ons in de winkel of op onze website hebben we bijvoorbeeld alleen al 24 verschillende blauwe polo shirts! En natuurlijk ook de polo waar het allemaal mee begon: de 'tennis witte polo. De polo's van Lacoste blijven uitzonderlijk mooi van klaar na verloop van tijd, dit komt doordat niet de stof wordt gekleurd maar de draad. Voor 1 L.12.12 polo maat 4 wordt ongeveer 20 km draad gebruikt, en jaarlijks worden er 180.000 naalden gebruikt voor het maken van de petit piqué. Het opborduren van de krokodil van 22mm zijn 1400 borduursteken nodig! Aan dit alles zijn 27 mensen nodig per polo. Tegenwoordig zijn de Lacoste polo's verkrijg baar in drie verschillende pasvormen: Classic Fit, Slim Fit en Stretch Slim Fit.

Producten 41-80 van 86

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Producten 41-80 van 86

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Ontdek de Iconische Lacoste Piqué Polo: Perfect voor Tennis en Golf bij Baum Sport

Bij Baum Sport verwelkomen we je in de wereld van tijdloze elegantie en sportieve prestaties met de Lacoste Piqué Polo. Deze iconische polo, oorspronkelijk ontworpen voor de tennisbaan, is uitgegroeid tot een favoriet onder golfers vanwege zijn stijl, comfort en veelzijdigheid. Ontdek waarom de Lacoste Piqué Polo een essentieel stuk is voor elke sportieve garderobe, verkrijgbaar in een scala aan levendige kleuren bij Baum Sport.

Een Erfenis van Sportieve Excellentie

De Lacoste Piqué Polo vindt zijn oorsprong in de tenniswereld, waar de legendarische René Lacoste in de jaren 1920 het iconische ontwerp introduceerde. Gemaakt van hoogwaardig piqué katoen, biedt deze polo een perfecte combinatie van comfort, stijl en prestaties, waardoor het een favoriet werd op en buiten de tennisbaan.

Van Tennisbaan tot Golfbaan

Wat begon als een essentieel kledingstuk voor tennis, vond al snel zijn weg naar de golfbaan vanwege zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. Golfers waardeerden de lichte, ademende stof en de elegante uitstraling van de Lacoste Piqué Polo, waardoor het een favoriet werd voor zowel amateurs als professionals.

Een Regenboog van Kleuren

Bij Baum Sport begrijpen we dat stijl een persoonlijke expressie is, daarom bieden we een uitgebreide selectie Lacoste Piqué Polo's in een regenboog van kleuren. Of je nu de voorkeur geeft aan tijdloos navy, levendig rood of gedurfd groen, we hebben de perfecte polo om je stijl te complementeren en je te onderscheiden op de baan.

Baum Sport: Jouw Bestemming voor Lacoste Piqué Polo's

Bij Baum Sport zijn we gepassioneerd over sport en stijl, en we zijn er trots op om een uitgebreide collectie Lacoste Piqué Polo's aan te bieden die perfect zijn voor tennis, golf en elke andere sportieve activiteit. Met onze deskundige begeleiding en hoogwaardige selectie zul je zeker de perfecte polo vinden om je spel te verbeteren en je stijl te versterken.

Ontdek de Iconische Lacoste Piqué Polo bij Baum Sport en voeg een vleugje tijdloze elegantie toe aan je sportieve garderobe. Begin vandaag nog met shoppen en bereid je voor om indruk te maken, zowel op als buiten de baan!

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.