Salomon

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 82

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 82

Salomon

Salomon ski en snowboard

Wie wintersport zegt, zegt Salomon. In onze webshop vindt u een groot aanbod Salomon skis, snowboards, skischoenen, snowboard schoenen en helmen.
Het Salomon assortiment bestaat uit bekende modellen ski's zoals de Salomon Enduro XT 800, Salomon X-kart, Salomon Equipe 3V en de Salomon Rocker all-mountain/freeride ski's. Uiteraard bieden wij ook een breed scala Salomon skischoenen in vele soorten en maten aan.

Ook de snowboards van Salomon mogen er zijn. Wie hebben een breed aanbod Salomon snowboards voor dames en heren, voor park, piste of off-piste in ons assortiment. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Salomon Lotus, Salomon Salomonder of Salomon Sickstick.
Naast losse Salomon snowboards zijn er ook scherpe set aanbiedingen voor een snowboard met bijpassende Salomon bindingen. BIjvoorbeeld de Salomon Lotus of de Salomon Pulse.
Op zoek naar snowboard schoenen? Kijk ook eens bij de Salomon snowboard schoenen, veel modellen zijn uitgevoerd met het practische BOA sluitsysteem.

Uiteraard gaat u niet op pad zonder een goede helm. Naast ski's en snowboards bieden wij ook ski en snowboard helmen van Salomon aan. Onder andere bekende modellen als de Salomon Ranger Custom Air en Salomon Brigade.