Atomic

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 37

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 37

Atomic

Atomic ski's, skischoenen, skistokken en meer...

Zeg je skiën, dan zeg je als snel Atomic. Dit Oostenrijkse merk is misschien wel het bekendste merk als het gaat om ski's.

Atomic ski's
Het assortiment ski's van Atomic loopt van een makkelijk te sturen ski voor de beginners en rustige skiërs tot race ski's voor de snelheidsduivels en bredere all-mountain ski's en twintips met rocker voor de avontuurlijke skiërs. Uiteraard worden alle ski's geleverd met een passende binding, gemonteerd, gewaxed en volledig afgesteld. U kunt er dus zo mee op pad! 

Atomic skischoenen
Voor elke voet is er een passende skischoen van Atomic te vinden; groot, klein, breed of smal. Het is van belang dat de skischoen past bij de skiër en de ski. Bent u een rustige skiër die van het uitzicht geniet, dan kunt u kiezen voor een wat soepelere schoen met een comfortabele pasvor. Voor de meer veeleisendere skiër zijn er de stijvere skischoenen die u de maximale controle geven over de ski.

Atomic skistokken
Uw nieuwe ski set maakt u natuurlijk af met een bijpassende set Atomic skistokken. Bij elke lijn van Atomic ski's is er een passende skistok. Er is keuze uit eenvoudige aluminium skistokken en carbon skistokken.

Atomic helmen
Ook de skihelmen van Atomic hebben de kwaliteit en technieken die horen bij de status van toonaangevend ski merk. Uniek zijn de Nomad LF helmen met hun vele ventilatie kanalen en zachte rand aan de binnenkant die zich vormt naar uw hoofd. 

Maak uw keuze uit ons grote Atomic assortiment en bestel veilig en snel in onze webshop. Wilt u liever producten passen, voelen en vasthouden? Kom dan gerust een langs in onze ski- en snowboard winkel in Hengelo (ov).