Ski's

10 Artikel(en)

10 Artikel(en)

Rossignol ski's

Rossignol is een van de bekende merken als het gaat om top kwaliteit ski's. De collectie ski's van Rossignol bestaat voor heren uit vier verschillende lijnen:

  • Rossignol Pursuit all round en sportieve piste skis.
  • Rossignol Experience all mountain ski's
  • Rossignol Hero piste/race ski's
  • Rossignol 7 Series freeride ski's
In al deze lijnen zijn er verschillende modellen die qua sportiviteit en inzet bereik uiteenlopen van gemoedelijke all round ski's tot super sportieve en avontuurlijke ski's voor de (ver) gevorderde skiërs. Bekende modellen zijn de all round Rossignol Pursuit 16, de avontuurlijke Rossignol Experience 88, de super sportieve Rossignol Hero Elite ST Ti en de freeride knallers Rossignol Super 7 enSoul 7.
 
Voor dames bieden wij de Rossignol Unique en de Rossignol Temptation lijn aan. De Rossignol Unique 4 is een populaire dames ski die zich lekker ontspannen laat skiën. Voor de sportievere dames is er de Rossignol Unique 8.
 
Wij leveren alle ski's geheel klaar voor gebruik af. Geef bij het plaatsen van uw bestelling de zoollengte van uw skischoenen en uw gewicht door. Wij zullen de binding kosteloos voor u monteren en afstellen. De ski's worden gewaxed verzonden!