Lib-Tech

3 Artikel(en)

3 Artikel(en)

Lib-Tech snowboards

Lib-Tech staat al jaren bekend als het gaat om innovaties op het gebied van snowboards. Het motto van Lib-Tech is niets voor niets “longer lasting, lighter, stronger & more pop!”.

Snowboards met Banana Technology en Magne-traction

De twee voornaamste eigenschappen van Lib-Tech snowboards zijn de Banana technology en de Magne-traction. Beide technieken zorgen ervoor dat je overal op de piste uit de voeten kan. Daarnaast geeft de gekartelde staalkant, tot wel 7 contactpunten, het gevoel dat je door de poder snijdt terwijl je over een ijsplaat scheert.

Elk snowboard van Lib-Tech is ontwikkeld met de hulp van wereleds beroemste rijders Travis Rice en Eric Jackson en nog veel meer!

Verschillende shapes

  • BTX - rocker tussen je voeten en vlak toch licht camber richting de nose en tail contactpunten voor ongekende float, jibben en speels shredden in het park of op de piste. Gevonden op de te gekke jib en freestyle boards zoals de Skate Banana of Burtner’s Box Scratcher.
  • C2 - een krachtige, poppy en speelse shape. Rocker tussen de voeten gecombineerd met agressieve camber richting de nose en tail voor extreme edge hold en stabiliteit wanneer je het nodig hebt. Terug te vinden in de T.Rice Pro en de Skunk Ape, het perfecte all-round antwoord op freestyle en all mountain rijden.
  • !BTX! - verbeterde banana tech met een hoge rocker tussen de voeten en een geheime formule van camber naar de nose en tail. Zorgt voor catch-free freestyle rijden en drijft magisch in de poeder. Perfect voor een all mountain en freeride snowboard als de Banana Magic.
  • C3 - Traditionele camber komt samen met een milde rocker tussen de voet voor maximale pop en agressieve edge hold. Aanwezig op boards als de Hot Knife en de Phoenix Jamie Lynn voor ultieme controle in elke situatie. Het perfecte freestyle, all mountain board shape.