Onderdelen 1 tot 32 van totaal 170

 

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 170

 

PeakPerformance wintersport kleding

PeakPerformance is misschien wel het populairste merk op het gebied van sportieve en stijlvolle wintersport kleding van topkwaliteit. In onze winkel en webshop vindt u een uitgebreide collectie wintersport kleding voor zowel dames als heren. Onze collectie bestaat uit PeakPerformance ondergoed, skijassen, skibroeken voor dames, skibroeken voor heren, truien en vesten en accessoires zoas mutsen, handschoenen en riemen.

PeakPerformance onderkleding

PeakPerformance thermo ondergoed is lekker warm en comfortabel. Dankzij de unieke mix van 50% ThermoCool vezels en 50% Merino wol heeft de onderkleding van PeakPerformance uitstekende vocht- en warmte regulerende eigenschappen. De toevoeging van merino wol zorgt er voor dat PeakPerformance base layers langer fris blijven ruiken. Bekijk ons uitgebreide assortiment PeakPerformance ondergoed voor dames en heren.

PeakPerformance skijassen

PeakPerformance is al jaren toonaangevend op het gebied van skijassen voor zowel dames als heren. De producten van PeakPerformance kenmerken zich door het stijlvolle zweedse design en top kwalitiet materialen. Enkele populaire modellen zijn de sportieve en lekker warme Frost Down Liner, de super technische Heli Loft Jacket en de stijlvolle en sportieve PeakPerformance Supreme jassen.
Bij de dames zijn o.a. de PeakPerformance Blackburn, de Frost Down Hooded of de PeakPerformance Supreme jas populaire items.

PeakPerformance skibroeken

Net zoals de jassen zijn de skibroeken van PeakPerformance uiteraard ook gemaakt van top materialen. Ons assortiment PeakPerformance skibroeken voor dames en heren loopt van stijlvolle en kwalitatieve basis broeken via technische sportieve broeken uit de Heli collectie tot stijlvolle en comfortabele skibroeken uit de Supreme lijn.
Voor de dames is er natuurlijk de altijd populaire PeakPerformance Stretch Ski Pant van softshell materiaal. Andere populaire modellen zijn de lekker warme PeakPerformance Snowbird Pants, de super technische Heli Chilkat Pants en de sportieve en stijlvolle Supreme Meribel Pants.

Bij de heren is de PeakPerformance Maroon Pants altijd een populaire broek. Verder bestaat de collectie uit populaire modellen als PeakPerformance Heli Loft Pants, Supreme Aosta Pants en de super technische PeakPerformance Heli Pro broek.

PeakPerformance truien en vesten

Een trui of vest van PeakPerformance is niet alleen geschikt om tijdens het skiën te dragen. Ook in je vrije tijd misstaan ze niet als sportieve sweater of sportief vest. De dames en heren truien en vesten zijn er zowel met als zonder capuchon. Enkele populaire itemes zijn voor heren bijvoorbeelde de PeakPerformance Heli Zipped Mid-Layer en de PeakPerformance Trigger Hood. Voor dames is de PeakPerformance Carrie Zip Hood of de PeakPerformance Montaya Zip. Dankzij de warme, snel drogende en ademende materialen houden de truien van PeakPerformance je warm en droog!

PeakPerformance handschoenen

Behalve top kwaliteit skijassen en skibroeken maakt PeakPerformance ook super goede handschoenen en wanten.